Субота, 20 Кві 2024, 0:13 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 11 » Акція "За чисте довкілля" в с.Комишівка
1:47 PM
Акція "За чисте довкілля" в с.Комишівка

photo Пристрасне слово пробуджує громадську думку, націлює увагу на найболючіші проблеми життя, які потрібно вирішувати терміново. Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території, на якій ти проживаєш. Саме тому з 12 березня ми продовжили реалізацію довгострокового загальношкільного екологічного проекту «Чисте довкілля – чисте сумління». Учні 1-11 класів, вчителі та техперсонал завзято розпочали весняне прибирання території громади с.Комишівка.

В рамках акції «За чисте довкілля» всі учні , вчителі та техперсонал, по-перше, долучились до прибирання території школи. Вони вимітали сміття, обкопували дерева, підбілювали дерева і бордюри. Кожен клас впорядкував свою пришкільну ділянку, забезпечили догляд та збереження зелених насаджень минулих років.

Придбавши сміттєві мішки, озброївшись рукавичками, з ентузіазмом 2 квітня учні 6-8 класів на чолі з вчителями школи прибирали прибережні смуги озера Китай. Маючи кінцевий результат - величезну гору мішків з сміттям, на вустах учнів та вчителів звучало обурення про поведінку тих людей, які приходять відпочивати і не можуть прибрати за собою, хотілося закричати: «Не забруднюйте!». Учнями організації самоврядування «Баштина» була організована акція «Поліетилену – НІ!» , в якій наші учні зібрали поліетиленові пакети з території села.

Велику допомогу надає наша школа і сільському кладовищу. Щороку наші вихованці прибирають алеї, виносять сміття, приводять до ладу занедбані могили.

Так молодь долучається до збереження довкілля, вчиться бути розумними господарями на своїй землі і пам'ятати, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до екологічної катастрофи.

Особлива подяка батькам за виховання дітей, в яких закладене зерно добра та бажання зробити свій внесок в збереженні довкілля, природи, подяка учням і викладачам, які зробили добру справу.

Молодь – це майбутнє. Споглядаючи за цими енергійними, соціально відповідальними і дружними учнями Комишівської ЗОШ - у душі зростає віра у щасливе майбутнє нашої країни. Саме такі акції захисту довкілля здатні реально допомогти у вихованні моральної та відповідальної молоді. Ми засуджуємо вчинки тих, хто смітить у парках та на вулицях, але на цьому не зупиняємось. Ми готові власноруч зробити нашу країну чистішою.


Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1224 | Додав: taljig | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz