П`ятниця, 29 Бер 2024, 8:02 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 8 » Цікаві екскурсійні канікули для учнів організували в Новонекрасівській школі
3:19 PM
Цікаві екскурсійні канікули для учнів організували в Новонекрасівській школі

Осінь, осінь. Все розфарбувала,

Одягла довкілля в теплі кольори.

Я сьогодні, наче, в казці побувала

І мені всміхалось сонечко згори.

Осінь - дивовижна пора, яка в наших широтах має особливу чарівність. Нерідко їй приписують титул «золотий», так як всі дерева і кущі покриваються жовтим листям, які повільно опадають, утворюючи неймовірної краси килим на землі.

Тому повністю відображати всю красу цієї чудової пори довелося учням та класним керівникам Новонекрасівської ЗОШ під час осінніх канікул.

З метою організації змістовного дозвілля учнів та на виконання річного плану роботи школи, було вжито заходи:

  1. Екскурсія до м.Ізмаїл організована класними керівниками МішуліноюО.Л та Биркою Т.І. з учнями 5класу та 6 класу на виставку «Мистецтво мініатюр»;
  2. Культпоходи до кінотеатру «Україна» м.Ізмаїл з метою перегляду кінострічки «Геошторм». Екскурсія по місту учнів 5,6 класу з метою спостереження за осінніми змінами в природі.
  3. Вчителем російської мови та літератури Лупу Г.Д. та вчителем основ здоров’я Чумаченко О.П. була організована поїздка з учнями школи(різновікова група) до м.Чернівці- Яремче-Буковель-Верховина-Ворохта-Косов-Коломия-Івано-Франківськ- Львів.Учасники екскурсії мали змогу побувати в резиденції православних митрополитів Буковини і Далмації, на даний час ця резиденція – Чернівецький національний університет. Відвідали Яремчанський водоспад,прогулялися в печеру Довбуша. З оглядового майданчика спостерігали за чудовою панорамою г. Говерли, г. Петрос та величного Черногорського хребта. Завітали в гості до Святого Миколая. Навідали столицю Гуцульщини – Верховину. Прогулялися по вулицях м. Коломия, зайшли до єдиного в світі музею «Писанки» та музею «Народного мистецтва Гуцульщини та Покуття». Прогулялися чарівними вулицями м. Львова. Учням школи надовго запам’ятаються цікаві осінні канікули 2017 року.

Час на жаль промайнув швидко, але маса емоцій залишиться на довго. Будемо чекати наступних канікул з нетерпінням, з надіями на нові враження!

Заступник директора з виховної роботи Мітакі Л.М.

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 516 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz