Середа, 24 Кві 2024, 4:41 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Червень » 8 » Міжнародний день захисту дітей відсвяткували в Старонекрасівській школі
1:43 PM
Міжнародний день захисту дітей відсвяткували в Старонекрасівській школі

Ось і дочекалася вся малеча жаданого чарівного літа…Традиційно в перший його день –

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і одвічної надії, адже саме в дітях ми, дорослі, хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними та щасливими.

Цей день для дітлахів Старонекрасівської ЗОШ пройшов весело та енергійно. Святковий захід розпочато з урочистого відкриття, учні школи зібралися на шкільному подвір’ї, де їх привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Хрустальова О.М.. Вона звернулася до дітей зі словами привітань з нагоди свята, побажала їм злагоди, миру, любові, добра, теплих і щирих посмішок, вірних друзів та якомога більше радісних та щасливих подій у їхньому житті. З привітанням звернувся і сільський голова Мінжинер Г.П. Від сільської ради діти отримали солодкий подарунок – морозиво.

Надалі для дітей були проведені розважальні музичні конкурси, підготовлені педагогом-організатором Коваленко Є.К. В перервах між розвагами виступали колектив 3-А класу, Щабельськ Зоріна та вокальний ансамбль «Срібна нотка».

Яскравим моментом була зустріч майбутніх першокласників, для яких цього дня розпочалися підготовчі заняття. Вся школа зустріла дітлахів бурними оплесками, а заступник директора з НВР Хрустальова О.М. привітала малечу та познайомила їх зі своїми майбутніми класоводами- Красновою О.Б. та Салміною І.О. Після знайомства та розподілу по класах майбутні школярики відправилася на свої перші заняття. А для всіх учнів школи свято продовжилося веселою дискотекою.

День захисту дітей - це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Діти – найдорожче багатство кожної людини. Вони майбутнє держави, яке формується у сьогоденні. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Нехай діти зростають на благо України щасливими та впевненими у прийдешньому дні. Нехай їх щирий, життєрадісний, веселий сміх завжди радує дорослих та наповнює наше життя щастям. І найкращою винагородою нам будуть усміхнені обличчя та сяючі очі малечі.

Коваленко Є.К., педагог-організатор школи

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 584 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz