Субота, 20 Кві 2024, 4:07 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 30 » Осінній Ярмарок прошов в Озернянській школі
4:30 PM
Осінній Ярмарок прошов в Озернянській школі

“Осінній ярмарок”

 

У Озернянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів стало вже традиційним проведення шкільного свята “Осінній ярмарок”.

Шкільний ярмарок — це завжди веселий галасливий натовп, у якому одні щось готують і продають, а інші — з задоволенням купують.

В цьому році ярмарок вирішили провести 26 жовтня – перед початком осінніх канікул. Кожен клас починаючи з 1-го по 11-ий (всього 36 класів) прийняли участь у ярмарку. Усі старанно готувались, випікали самостійно або із батьками щось корисне та вишукане, одним словом особливе.

Вже з самого ранку вирували приготування: учні метушилися з тацями напеченого тіста, різної здоби та напоїв, вчителі – з наміром плідно провести уроки.

І ось нарешті - ярмарок… Тут хочеться не тільки слухати, а й встигнути все побачити, роздивитися, взяти в руки, прицінитися чи сфотографуватися біля кожного столу з ласощами. Ярмарок повниться гомоном, а людей - що яблуку ніде впасти! Не тільки учні та вчителі, а й батьки не пропускають можливості придбати чогось смачненького та корисного.

Мета ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Виручені ж від ярмарку кошти діти використають на спільні цілі. Куди їх спрямувати - вирішить рада класу.

Такі заходи є дуже цікавими, бо до них готуються і дорослі, і діти. У своїх родинах батьки і діти спільно готують випічку та домашні страви, вишукують цікаві та оригінальні овочі з присадибних ділянок. І все це завжди відбувається весело і гамірно…

Задоволені, хоча й притомлені, повернулися всі додому, а вдома ділилися враженнями і дякували організаторам за приємний та цікавий захід, що згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість.

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 430 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz