Четвер, 28 Бер 2024, 6:45 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Про участь навчальних закладів Ізмаїльського району в обласній виставці досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»
2:56 PM
Про участь навчальних закладів Ізмаїльського району в обласній виставці досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»

3 8 по 10 жовтня 2019 року на базі еколого-натуралістичного підрозділу Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання була проведена обласна виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі».

Від Ізмаїльського району на виставку було представлено найкращі експонати (52 дослідницькі роботи, творчі звіти, проекти, 23 роботи з природного матеріалу, 6 експонатів з куточка музею хліба).

Були представлені експонати за розділами:

  • Практичні навички роботи з природним матеріалом, володіння народними ремеслами;
  • Практична природоохоронна робота;
  • Продуктивна праця і дослідницька робота учнів;
  • Робота куточку музею хліба;
  • Реабілітаційно-оздоровча робота з учнівською молоддю;
  • Інноваційна діяльність та передовий досвід.

У розділах «Практична діяльність і дослідницька робота учнів» та «Практична природоохоронна робота» були представлені дослідницькі роботи, творчі звіти, проекти, щоденники спостережень.

У розділі «Практичні навички роботи з природного матеріалу, володіння народними ремеслами» були представлені роботи з природного матеріалу. Найцікавішими були роботи учнів Кислицької, Саф'янської, Новонекрасівської, Суворовської, Комишівської ЗОШ та Матроського НВК.

У розділі «Інноваційна діяльність та трудовий досвід» були представлені методичні рекомендації педагогів щодо організації участі молодших школярів у природоохоронних акціях.

У розділі «Робота куточку хліба» були представлені фотозвіти, альбоми, дослідницькі роботи, розробки уроків щодо бережливого ставлення до хліба та організації роботи куточку хліба в школі, вироби з тіста.

Журі відзначило високий рівень підготовки Ізмаїльського району до натуралістичної виставки. Виконані роботи відповідали технічним, естетичним та експозиційним вимогам. Учасники продемонстрували майстерність виконання робіт, художній смак та різноманітність в техніці виконання.

За підсумками обласної виставки досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі» Ізмаїльський район посів ІІ місце. Центр дитячої та юнацької творчості Ізмаїльського району (директор Азман Марія Дмитрівна) нагороджений дипломом ІІ ступеню Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.

Нагороджені також грамотами за кращу презентацію експозиції району на обласній виставці Подолюк Дар’я та Крамаренко Анастасія, учениці 10 класу Саф’янської школи.

Бажаємо подальших успіхів та перемог талановитим учням Ізмаїльського району!

Більше  фото можна переглянути за посиланням:  https://photos.app.goo.gl/zvdj8aoU2qmMjaMz9

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 303 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz