П`ятниця, 19 Кві 2024, 10:59 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 19 » Програма забезпечення наступності в роботі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик» та Саф’янської школи в дії
5:47 PM
Програма забезпечення наступності в роботі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик» та Саф’янської школи в дії

Корекційно-розвивальні заняття в дитячому садку с.Сафяни

З метою виконання Програми забезпечення наступності в роботі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик» та Сафянської ЗОШ І-ІІІ ступенів з березня 2019 року практичний психолог школи Бондаренко І.В. проводила з дошкільнятами корекційно-розвивальні заняття за власною авторською програмою «Готуємось до школи».

Заняття проводилися в ігровій формі з використанням розвивальних ігор та вправ. Діти працювали з цікавістю й захопленням. Знайомство з психологом відбулося в дружньому колі, в якому діти називали своє ім’я, проплескуючи кількість складів. Вправа «Відгадай і склади» дала можливість за змістом загадки з геометричних фігур скласти зображення зайчика.

Емоційною й піднесеною стала пальчикова гімнастика «Горішок», «Цікаві палички» та «Чия нитка довша?». Фізкультхвилинка «Рухи за кольором» допомогла зняти емоційне напруження.

Прослухавши казку «Два котики й мишеня» малюки проявили уважність та вміння аналізувати прослуханий текст. Вони, виконуючи вправу «Назви предмет», продемонстрували достатні вміння називати предмет чи істоту, які відносяться до загальної назви груп предметів,. За словами дошкільнят найбільше їм сподобалось розфарбовувати квітку пластиліном (вправа «Пластиліновий малюнок») та складати з розрізних частинок зображення котика (вправа «Розрізні картинки»).

Корекційно-розвивальне заняття було спрямоване на підвищення рівня готовності до шкільного навчання, розвитку пізнавальних процесів, зв’язного мовлення, комунікативних навичок, вдосконалення розвитку дрібної моторики рук та формування позитивних відносин в колективі.

Практичний психолог Сафянської ЗОШ Бондаренко І.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 488 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz