П`ятниця, 29 Бер 2024, 1:05 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 2 » Районний семінар для начальників штабів ЦЗ шкіл та вчителів захисту Вітчизни у Новонекрасівській ЗОШ
11:07 AM
Районний семінар для начальників штабів ЦЗ шкіл та вчителів захисту Вітчизни у Новонекрасівській ЗОШ

29 квітня у Новонекрасівській ЗОШ пройшов районний День Цивільного Захисту, в ході якого були проведені ряд заходів: відкритий урок в 11 класі на тему «Надзвичайні ситуації, правила поведінки під час надзвичайних ситуацій» (Скрипніченко Т.В., вчитель ЗВ та фізкультури), класна година для учнів 8 класу на тему «Види надзвичайнихситуацій. Моделювання ситуації надання першої допомоги під час надзвичайних ситуацій»( Пагул Т. П – вчитель історії та правознавства, Чумаченко О. П. – вчитель основ здоров’я), класна година для учнів 2 класу на тему «Пожежна безпека» (Ісарєва О. А. - вчитель початкових класів), а також евакуація, естафета, змагання.
Евакуація учнів, педагогів і техпрацівників школи відбулася за 0,59 хв. Класні керівники звітували директору – начальнику штабу ЦЗ про кількість учнів у класі на початок дня і кількість евакуйованих. Цьогорічний День ЦЗ пройшов нетрадиційно: було запрошено представників Ізмаїльського МРВ ГУ-ДСНС для проведення операції евакуації людей з приміщення. Так, за вдаваною ситуацією у 9-Б класі один учень не встиг евакуюватися, тому служба НС провела навчання з рятування учня з будівлі школи під час пожежі. А також продемонстрували рятувальне спорядження пожежної машини.
На евакуацію було запрошено працівника сільського ФАПу, який вчасно надав першу медичну допомогу. Після евакуації та проведення навчань відбулася воєнізована естафета, в якій взяли участь 5 команд 9-х класів, 10 класу, 11 класу та 12 класу.
До складу 12 класу, увійшли вчителі школи: Пагул Т. П., Дечева О.С., Поліда Д.С., Поповіченко М.І., Чумаченко О. П., Бирка Т. І., Слюсар Н. С., Арешкіна Н. І., Ніколаєва Г. С., Скрипніченко Т. В., Ніколова В.П.
Естафети складалися з таких етапів: одягання протигазу, перенос постраждалого, надання йому першої медичної допомоги, біг з перешкодами, лабіринт, повзання по-пластунськи у протигазі, розбирання та збирання магазину автомата.
Визначалися переможці у командному та особистому заліках.
У командному заліку:
І місце – 12 клас – 2.50 хв.
ІІ місце –9а клас – 2.57 хв.
ІІІ місце – 10 клас – 3,06 хв.
В особистому заліку кращими були:
- на етапі одягання протигазу – Небайкіна К., учениця 9-а класу
- на етапі розбирання та збирання магазину автомата – Каліков Б., учень 10 класу
Емоції цього дня переповнювали і учасників і вболівальників.
Адміністрація школи винесла подяку голові сільської ради Лапшину М.І. та Ізмаїльському МРВ ГУ-ДСНС за вагомий внесок в організацію та проведення дня ЦЗ.

 

Вчитель ЗВ Скрипніченко Т.В.

Фото Лупу Г. Д.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 602 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz