П`ятниця, 19 Кві 2024, 1:45 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 10 » Тараса Шевченка шанували в дошкільному підрозділі Матроського НВК
4:13 PM
Тараса Шевченка шанували в дошкільному підрозділі Матроського НВК

«Ми не забудемо тебе, Тарасе! »

 

Мабуть, немає на Україні, та й за її межами, де живуть українці, домівки, світлиці, у якій би не було «Кобзаря» Т.Г.Шевченка або його портрета. Це - наш національний геній, пророк. Доброю традицією стало вшановувати у перші весняні дні пам’ять Великого Кобзаря.

З 6 по 10 березня з метою розширення пізнавальних інтересів вихованців з української літератури, українознавства, виховання почуття патріотизму, національної гордості в Матроському дошкільному підрозділі було проведено декаду Шевченківських днів.В ці дні вихователі організували і провели:

1) бесіди з дітьми дошкільного підрозділу на теми: «Т.Г.Шевченко – великий Кобзар», «Тарас Шевченко – народний поет України», «Вічний як народ»;

2) тематичні заняття з дітьми старшого дошкільного віку на тему: «Ми не забудемо тебе, Тарасе!» (старша група).Вихователь Котова А.Б ознайомила з великим поетом України, з його творчістю і життям, сприяла розвитку монологічного мовлення, творчої уяви, пам’яті, вміння емоційно сприймати художній твір, розвивала інтерес до поезії, бажання слухати і виразно декламувати вірші, виховувала патріотичні почуття, любов до рідної країни, людей, природи, прагнення більше дізнатися про своїх видатних співвітчизників. Цікаво розіграна сценка діалогу «Мати з сином Тарасиком» (виконувала Телеуца Надія Тихонівна –бабуся вихованця закладу) викликала у дітей захоплення, за що останні нагородили юних артистів бурхливими оплесками. До уваги присутніх було запропоновано слайди про життєвий і творчий шлях митця, які викликали інтерес про Т.Г.Шевченка як художника.

Заступник директора по дошкіллю

Хмельниченко Л.А.

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Дошкільні навчальні заклади інформують | Переглядів: 592 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz