Вівторок, 16 Кві 2024, 9:20 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 21 » Тиждень безпеки дорожнього руху відбувся в Ларжанському НВК
10:40 AM
Тиждень безпеки дорожнього руху відбувся в Ларжанському НВК

Тиждень безпеки дорожнього руху в Ларжанському НВК

З 13 по 17 листопада 2017 р. з метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах, громадському транспорті в Ларжанському НВК пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

Класоводами 1-4 класів були проведені години спілкування «Абетка пішохода»(1-а кл. Бавенко І.П., 1-б клас Куля М.В.), «Правила поведінки в громадському транспорті»(2 кл. Лапшина Н.Г.,3 кл.,Кіліян Т.І), «Права пішохода »(4 кл. Лапшина О.І.).

Класними керівниками 5-11 класів були проведені класні години з тем: «Безпека на дорозі – безпека життя» (5кл. Шевченко О.П), «Знай та виконуй» (8 кл. Димитрієва І.А.).

Педагогом-організатором Дьякової Х.М. було проведено виховну бесіду та перегляд мультфільму «Уроки тітоньки Сови. Уроки дорожньої безпеки» для учнів початкової школи. Під час заходу діти продемонстрували достатні знання та обіцяли завжди дотримуватися правил дорожнього руху та правил поведінки в громадському транспорті. Для учнів 6-а та 6-бкласів була проведена вікторина «Червоний, жовтий, зелений», на якій діти продемонстрували свої теоретичні та практичні знання. Під час вікторини клас переможець не був обраний,так як учні набрали однакову кількість балів.

Медичною сестрою Мараховською Л.В. для учнів 7-б класу було проведено класна година «Правила надання домедичної допомоги під час ДТП». Під час уроку учні оволоділи не лише теоретичними знаннями, а й навчилися робити штучне дихання, перев’язування, непрямий масаж серця, та оволоділи прийомом накладання джгута.

Учнівським самоврядування «Лідер» під керівництвом бібліотекаря Краснобаєвою Є.С. була проведена виставка тематичної літератури та випущено буклет «Пішоход - повноправний учасник дорожнього руху ».

Підсумки тижня показали, що учні в достатній мірі володіють правилами дорожнього руху та правилами поведінки в громадському транспорті.

 

Педагог організатор Дьякова Х.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 551 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz