Середа, 24 Кві 2024, 3:17 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 11 » В МАТРОСЬКОМУ НВК ПРОВЕДЕНО ЗАГАЛЬНОРАЙОННИЙ УРОК ТОЛЕРАНТНОСТІ
2:00 AM
В МАТРОСЬКОМУ НВК ПРОВЕДЕНО ЗАГАЛЬНОРАЙОННИЙ УРОК ТОЛЕРАНТНОСТІ

 

 
В цей день школа була тематично оформлена: розклеєні прислів'я народів світу, висловлення мудреців  про терпіння й терпимість до іншого. Заходи, змінюючи один одний, проходили протягом всього дня: класні години, диспути, круглі столи, конкурс малюнків. У цих заходах  взяли участь учні 1-11 класів.

Під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Караванської Н.І. проводилась активна підготовка до конкурсу малюнків, в якому брали участь учні як, молодших так і старших класів. Діти намалювали барвисті малюнки, що відображають дружбу й добрі стосунки між однолітками, у родині,  між народами світу.

    Практичний психолог закладу, Андронова Т.Б. провела в 5 класі інформаційну годину на тему: «Що таке толерантність та шляхи ії розвитку в собі», метою якої було ознайомити учнів з поняттям толерантність, з її видами та  шляхами розвитку толерантності в собі. Заняття проходило у вигляді лекції з елементами діагностичної роботи. Учні 9 класу взяли участь у тренінгу, в ході якого  з’ясували, які риси притаманні толерантній особистості.

         Учні 6 класу разом з класним керівником Хачик А.В. за чашкою чаю вели бесіду на тему: «Ти і я - ми  різні, ти і я - ми  класні».

          Соціальним педагогом Коваль О.С. з учнями 11 класу проведено диспут на тему: «Стереотипні уявлення (расові, гендерні, національні), як прояви інтолерантності».

         Крім цього, серед учнів 5-11 класів було проведено тестуваня  «Наскільки ви толерантні?». За результатами діагностики: інтолерантні учні відсутні. 68% респондентів мають середній показник, що характеризує їх як людей спроможних відстоювати свою точку зору і вести діалог, а також змінювати свою думку, якщо це необхідно. 32% школярів виявили високий результат, що характеризує їх, як людей з твердістю переконань поєднаних з толерантністю. Вони можуть прийняти будь-яку ідею. Здатні з повагою і тактом відмовитись від помилкових поглядів і прийняти чужу думку.
 
 
Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 801 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz