П`ятниця, 26 Кві 2024, 7:20 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 17 » На базі Ларжанського НВК відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл Ізмаїльського району
11:35 AM
На базі Ларжанського НВК відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл Ізмаїльського району

Якість освіти - єдність якості результату

Руслан Гурак, голова державної служби якості освіти України процесу і якості

 

З метою забезпечення постійного і неухильного вдосконалення якості освітньої діяльності і якості освіти 13 грудня на базі Ларжанського навчально-виховного комплексу відбувся виїзний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл Ізмаїльського району, на якому розглядався професійний стандарт вчителя початкових класів закладу загальної середньої освіти, затверджений наказом Мінсоцполітики 10.08.2018 р.

У вступному слові заступник директора Ларжанського НВК Бирка Н.І. ознайомила з назвами типових посад за Національною рамкою кваліфікацій (НРК), звернула увагу на високий рівень відповідальності за формування навколишнього освітнього середовища та дотримання заходів і правил забезпечення безпеки учнів, довела умови допуску до роботи за професією.

Працюючи в групах за темою «Трудові функції і критерії, правила і процедура оцінювання педагогічної діяльності педпрацівників», учасники семінару розглянули вісім рівнів НКР, докладно зупинилися на ролі заступника директора у підвищенні кваліфікації кожного вчителя.

Оцінювання аналізу предметів і засобів праці, професійних компетентностей педагога, формування знань, умінь та навичок учнів за рівнями трудових функцій здійснювала експертна група, у яку входили методисти районного відділу освіти Кір`як М.Д., Раділова С.С., Мурсалимова І.І., Лупов М.М.

На завершення були дані рекомендації, які ґрунтуються на запропонованих для інституційного аудиту вимогах та критеріях для оцінювання якості освітньої діяльності.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 365 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz