Четвер, 28 Бер 2024, 6:30 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Засідання Школи молодого психолога та соціального педагога відбулося в Бросківській школі
3:43 PM
Засідання Школи молодого психолога та соціального педагога відбулося в Бросківській школі

Людина тільки тоді чогось гідна,

коли вірить у свої сили.

Л. Феєрбах

 

24 жовтня 2019 р. в Бросківській ЗОШ відбулось планове засідання Школи молодого психолога та соціального педагога. Психологом школи, Проскуріною І.В., було проведено заняття з елементами тренінгу особистісного росту «Успішна людина - це я», метою якого стало сприяння психологічної адаптації початківців до умов роботи в школі, гармонізація внутрішнього світу педагога, розвиток співпраці, допомоги і самодопомоги, покращення емоційного стану та психічного здоров´я, формування внутрішньої позиції успішного спеціаліста.

Під час практикуму психолог використала інтерактивні форми і методи роботи , що дало змогу значно підвищити рівень зацікавленості молодих спеціалістів, створити атмосферу довіри, емоційного комфорту. Молоді спеціалісти психологічної служби із задоволенням приймали участь в обговоренні актуальних питань, виконували різні вправи, набували досвіду самопрезентації та ефективної взаємодії з оточуючими.

Соціальним педагогом, Малаховою М.В., було розкрито тему: «Робота психологічної служби відносно профілактики домашнього насилля та булінгу в школі». На завершення засідання було підведено підсумки, обговорено нестандартні ситуації, які можуть трапитися з кожним починаючим представником психологічної служби та шляхи їх вирішення.

Щиро сподіваємось, що набутий досвід сприятиме підвищенню рівня професійної компетентності та розширенню зони особистісної впевненості молодих спеціалістів-психологів та соціальних педагогів.

 

Психолог Бросківської ЗОШ Проскуріна І.В.

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 308 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz