Субота, 27 Кві 2024, 0:44 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 19 » 21 березня відбудеться пробне ЗНО з української мови
9:48 PM
21 березня відбудеться пробне ЗНО з української мови

У суботу, 21 березня регіональними центрами оцінювання якості освіти буде проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. Участь у пробному тестуванні зможуть взяти ті абітурієнти, які наприкінці минулого року пройшли відповідну процедуру реєстрації.

Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення 
ЗНО та психологічна підготовка майбутніх абітурієнтів до участі в основній сесії тестування.

Цього року, за традицією, відбудуться дві сесії пробного тестування. 21 березня буде проведено тестування із загальнообов’язкового предмета – української мови і літератури. 28 березня відбудуться пробні тестування з інших навчальних предметів: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов.

У зв’язку з тим, що Українським центром оцінювання якості освіти розпочато впровадження тестів ЗНО двох рівнів складності з української мови і літератури, а також математики, учасникам пробного тестування з цих предметів буде надана можливість виконувати завдання двох рівнів складності: базового та поглибленого.

Допуск на пункти пробного тестування здійснюватиметься при наявності квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування, запрошення (реєстраційної картки) та паспорта (або свідоцтва про народження).

Запрошення на пробне тестування, в якому вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасникам ПЗНО необхідно роздрукувати зі своєї 
інформаційної сторінки.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Для визначення результату за шкалою 100-200 балів необхідно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці "Особистий кабінет учасника пробного ЗНО".

Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Як відомо, для участі в основній сесії зовнішнього оцінювання 
зареєстровано 288 977 осіб, із них 221 104 учня є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів поточного навчального року. Тест з української мови і літератури відбудеться 24 квітня.

З метою дистанційної підготовки до тестування використовуйте сервіс zno.osvita.ua, що надає можливість on-line-підготовки майбутнім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 620 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz