П`ятниця, 29 Бер 2024, 11:00 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Червень » 11 » Перший тиждень у таборі «Веселка» в Багатянській ЗОШ
2:52 PM
Перший тиждень у таборі «Веселка» в Багатянській ЗОШ

Перший тиждень у таборі «Веселка» в Багатянській ЗОШ

Перший тиждень відпочинку у пришкільному таборі «Веселка» пройшов з користю та розмаїттям. За цей період проводились спортивні конкурси, командні змагання, рухливі ігри, прогулянки до озера. Дітлахів познайомили з роботою підприємств. Вони завітали до відділення зв’язку Укрпошта та в автопарк АРК «Придунайська нива». З розважальною метою були проведені різноманітні виховні заходи.

Перший день – день знайомств. Вихованців привітала начальник табору Маджарова Т.М. Вона побажала їм незабутніх вражень, емоцій, активного відпочинку та гарного настрою.

Цей день був дуже насичений. Діти яскраво представили свої загони: продемонстрували назву загонів, девіз, речівку та номери художньої самодіяльності.

Всі дні розпочинаються з зарядки, яку проводять вчителі фізичної культури Мінженер С.І. та Дамаскіна Г.М.

Потім вихователі загонів ознайомлюють дітей з тематикою дня. Щодень мав свою назву: «Світ очима дітей», «День спорту», «День казки», «День журналіста».

Діти продемонстрували свої творчі здібності та таланти під час проведення таких заходів: конкурс на найкращий плакат «Наша веселка», показ інсценівок до казок, конкурс малюнків казок та мультфільмів, талант-шоу «Ми – твої діти, ми – твої квіти, ми, Україно – надія твоя!».

Вихователями загонів були проведені заходи, направлені на зміцнення здоров'я дітей та розвиток їх фізичних здібностей: гра-змагання «Веселі старти», шашковий турнір, веселий футбол.

Велика увага приділялась профілактичним бесідам, спрямованим на виховання здорового способу життя, дотримання правил безпеки під час різних видів діяльності. Зокрема були проведені інструктаж із протипожежної безпеки, правил дорожнього руху, щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах від час роботи пришкільного табору та в літній період, бесіди «Табір – наш дім, хто ще живе в нім», «В здоровому тілі – здоровий дух».

Педагог-організатор

Сербінова О.В.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 341 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz