Четвер, 25 Кві 2024, 1:27 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Акція "Турбота" пройшла в Озернянській школі
1:42 PM
Акція "Турбота" пройшла в Озернянській школі

Повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі.

Запорукою благополуччя будь-якої країни є ввічливе та шанобливе ставлення до літніх людей. Пам’ятаючи про це,учнями Озернянської ЗОШ була запропонована акція, в якій діти мали змогу відвідувати та допомагати людям, які досягли певного солідного віку. Приєдналися до цієї акції учні різних класів ,різного віку.

Учні 8-х класів проводили виховну годину про милосердя «У згоді з самим собою».

В школі організовано загін «Турбота» з учнів Парламенту школи. Загін допомагає ветеранам праці, учителям - пенсіонерам, самотнім людям. Найактивніші є учні 11-Б класу – Запорожан Ліна, БалікаНіколета, 11-А класу – Дічіяну Валентина, Моску Василина, ГергіВіоріка, Гергі Ельвіра, 10 –В – Нікодім Вадим.

Учні поставили собі ціль - нагадати старшому поколінню, що літній вік людини - зовсім не означає, що він вже нінащо не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, а про досвід і терпіння , наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

Учні відвідували вчительку пенсіонерку Щуку Е.Г., ветерана праці – Арику Є.П.

7-А клас відвідували вчителя-пенсіонера Кулю Г.Ф. Цей клас протягом року відвідує вчителя та пропонує свою допомогу. Вчитель кожного разу вдячний учням.

Учні мали змогу побесідувати на різні теми , послухати спогади людей з великим досвідом також задавали багато питань та ділилися враженнями. Багато говорили про те як швидко проходить час та змінюється світ, а разом з ним і людина. Також учні запропонували свою допомогу та виконували різні види роботи під чітким керівництвом господарів. Прощаючись пообіцяли не забувати, частіше навідуватися в гості та допомагати, в свою чергу старше покоління пообіцяло в наступний раз пригостити смачними пиріжками.

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 517 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz