П`ятниця, 19 Кві 2024, 5:44 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Січень » 9 » Чарівні свята відбулися в Новонекрасівській школі
5:24 PM
Чарівні свята відбулися в Новонекрасівській школі

Чарівні свята в Новонекрасівській школі

 

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Щороку Новонекрасівська школа сумлінно готується до Новорічних свят.

В залі майоріли різнокольорові прикраси, все світилося вогниками, а зелена красуня нагадувала всім, що Новий Рік вже на порозі.

З 26 по 27 грудня у школі відбулися свята - новорічні ранки та вечір для старшокласників.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

На початку кожного свята, зі словами привітання до гостей зверталися педагог-організатор та заступник директора школи з виховної роботи, які вітали усіх із чудовими святами та нагородили грамотами всіх активних учасників та переможців природоохоронної акції «Ялинка».

26 грудня відбувся ранок «Новорічні пригоди Сніговика» для учнів

1-4 класів. На святкових новорічних ранках у початкових класах усі діти були активними: кружляли в хороводах, танцювали під запальну музику, співали пісні, брали участь у різноманітних конкурсах. Протягом свята всі дітки отримали від Діда Мороза та Снігурочки новорічні солодкі подарунки.

27 грудня для учнів 5-8 класів відбувся святковий захід «Переполох на новий лад ». Була проведена ігрова новорічна програма з різноманітними конкурсами. Снігуронька з Дідом Морозом залучали до розваг, діти співали, танцювали, грали в ігри та весело і гамірливо провели час

Дід Мороз, Снігуронька, Баба Яга, Кікімора, Сніговик, Сніжинки, танцювальний колектив «Позитив»…ось кого можна було побачити у святково прикрашеній залі під час заходів.

Учні середньої та старшої школи створили справжнє новорічне диво для молодших школярів, змогли створити святкову атмосферу тепла, затишку, радості, приємного очікування Нового року. Кожен артист, виступаючи, дарував молодшим школярам частинку своєї душі, тепло свого серця.

 Для учнів 8-11 класів була організована «Навколосвітня подорож в новорічну ніч» та Новорічна дискотека. Діти із задоволенням брали участь у подорожі по різним країнам світу, приєднувалися до святкування Нового року та звичаїв цієї країни, грали, танцювали. Найактивніші учні стали учасниками розіграшу новорічної лотереї. 

Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву та дитячих усмішок, гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Адміністрація школи та педагогічний колектив, учні та батьки висловлюють щиру подяку голові РАМК «Новонекрасівський» Кіліяну Віктору Івановичу за виявлену увагу до наших дітей, який посприяв у придбанні новорічних подарунків та бажають міцного здоров’я, миру, щастя та достатку. Хай 2020 рік принесе Вам мир, щастя, здоров'я, благополуччя. Успіхів вам на трудовій ниві і всіляких гараздів у житті.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 292 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz