Четвер, 28 Бер 2024, 5:13 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 27 » Члени профспілки побували на екскурсії у Львові
8:27 AM
Члени профспілки побували на екскурсії у Львові

10-12 травня група вчителів Ізмаїльщини побувала на екскурсії в м.Львів. Львів нас зустрів холодом, вітром і дощем... Але це не завадило отримати неймовірні враження від екскурсії по вулицях Старого міста, храмах Львова. Учасники побували в соборі святого Юра - опікуна і покровителя цього міста, на оглядовому майданчику гори Високий замок. На оглядовій екскурсії містом побачили приміщення Галицького сейму - колишнього парламенту Галичини (зараз - ЛНУ ім. Івана Франка), Шляхетське казино (нині - Будинок вчених), «Львівську політехніку», район Стрийського парку та інше. Відвідали храм св.Андрія, Вірменську церкву, храм св.апостолов Петра і Павла, Домініканський собор. Позитивні емоції просто зашкалили після екскурсії в Львіварню, де всі мандрівники поринули в світ пивоваріння та мали змогу продегустувати пиво, один з улюбленіших львовських продуктів.

Після смачного обіду небесна канцелярія змилувалась, вийшло сонечко і подальша екскурсія вулицями Старого міста набула ще більшого позитиву та захоплення. Екскурсанти побачили на власні очі архітектурний ансамбль площі Ринок, Латинську катедру, каплицю родини Боїмів, палац Потоцьких, вірменський квартал, Успенську церкву, Домініканський і Бернардинський костели, міський та королівський арсенали, найстарішу з існуючих аптеку «Під чорним орлом».

Львів дійсно сповнений особливих і тематичних закладів, від оригінальності яких часом дух заходився від захоплення! Учасники побували в різноманітних місцевих кав'ярнях, де поласували смачнющою львівською кавою!... А від шоколаду з Майстерні шоколаду до сих пір паморочиться у голові!.. Львів щедрий на оригінальні, хоч подекуди й дивні, пам’ятники, біля яких наші мандрівники зробили безліч цікавих та незвичайних фотографій.

Наступного дня вся група вирушила на екскурсію по замках Львівщини, де як і очікувалось, відбулася незабутня зустріч з історичним минулим. Неймовірні враження отримали, відвідавши 3 найпопулярніших замки Львівщини - Олеський, Підгорецький, Золочівський. Як приємно, що були та залишаються люди, які зуміли зберегти цю розкіш,яка продовжує дивувати величчю будівель, архітектурними рішеннями, багатством експонатів.

А вечором, після повернення, у екскурсійної групи залишився час погуляти містом, ще раз пройтись по пам'ятним місцям, бросити монетку на пам'ять, щоб знову колись повернутися в це чудове місто. Місто Лева, до нової зустрчі!!!

 

Хочеться висловити щиру вдячність організаторам цієї мандрівки: туристичній компанії "Бесарабія тур" за відмінну організацію відпочинку, захопленому натхненнику цієї поїздки, головному фотокореспонденту - вчителю мистецтва Новонекрасівської школи - Лупу Галині Давидівні, а також районній організації профспілки за фінансову допомогу.

Більше фото можна переглянути за посиланням: https://photos.app.goo.gl/8mhvxprzZFESznvR6

 

Категорія: Профспілкові новини | Переглядів: 405 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz