Субота, 27 Кві 2024, 6:24 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Березень » 3 » Декада іноземних мов в Новонекрасівській школі
1:07 PM
Декада іноземних мов в Новонекрасівській школі

Тиждень вивчення іноземних мов

в Новонекрасівській школі 

Вивчення іноземних мов — процес складний, але багатогранний і цікавий. Оволодіння іноземними мовами, а саме англійською та німецькою мовами є потребою сучасного часу. Під час вивчення мов ми знайомимось із традиціями і звичаями інших народів.

Тиждень англійської мови, який пройшов у лютому в Новонекрасівській ЗОШ містив у собі різноманітні конкурси, ігрові програми, презентації, перегляд фільмів про країни, мова яких вивчається. Мета — виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземними мовами та розширити знання учнів.

У 1 класі учні грали в лінгвістичну гру “I have got a sausage in my fridge” з метою закріплення конструкцій I have got, I like/I dislike. Учні 2 класу розповідали про свої уподобання в їжі та вчилися називати час. У 3 класі відбувся конкурс читців англійською мовою, учні 4 класу робили аплікації про тварин та описували їх середовище. У 5 та 7 класах було проведено ігрові програми “Подорожуємо Англією”, де учні показали свої знання з історії та країнознавства. Учні 6, 8, 9 класів зіграли в лінгвістичну гру приурочену до Дня всіх закоханих, де змогли проявити свої здібності як в усному, так і писемному мовленні.

У 10-11 класах була проведена вікторина “Найкращий знавець англійської мови”. Метою заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності за допомогою гри.

Підсумовуючи тиждень, можна сказати, що тематика заходів була цікавою та пізнавальною. Вчителями англійської мови Рудковською О.В., Волошиною М.М. та класними керівниками була оформлена фотозона до дня Святого Валентина, яка додала святкову атмосферу і, сподіваємось, залишить добрі спогади.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 310 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz