П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:35 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 1 » ДЕЛЕГАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
10:43 AM
ДЕЛЕГАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
 
30 жовтня 2013 року на базі Одеського обласного інституту удосконалення, пройшла Міжнародна Україно-Австрійська Конференція з теми : «Нові освітні тенденції в Австрії та Україні. Компетентність на майбутнє». В роботі конференції взяли участь начальник відділення змісту озашкільної освіти та виховання Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України О.А. Артеменко; директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної адміністрації Т.О.Лазарева;  австрійські колеги  - директор організації KulturKontakt в Австрії Георг Ковар, директор  департаменту співробітництва в сфері освіти KulturKontakt Моніка Мотт;  директор центру освітніх стандартів та евалюації, експерт педагогічного інституту верхньої Австрії Максіміліан Еггер.  
Відкрила Конференцію Л.К.Задорожна, заступник директора Одеського обласного інституту удосконалення вчителів з промовою: «Проектне навчання як одна з форм впровадження компетентнісно-орієнтованого навчання».
         Плідної роботи на конференції побажала Т.О. Лазарева, Директор департаменту освіти і науки Одеської обласної адміністрації, нею були освітлені сучасні тенденції регіональної освіти. Представники Австрії Максіміліан Еггер та Моніка Мотт виступили з  доповідями щодо реформ освіти в Австрії та розвиток і втілення освітніх стандартів компетентнісно-орієнтованого підходу до навчання.
         На чолі з завідувачкою РМК О.О.Копил до участі у конференції була направлена делегація вчителів Ізмаїльського району, яка протягом 2012-2013 р.р. приймала участь у Міжнародному Україно-Австрійському проекті з організаційного розвитку. У склад делегації увійшли вчителі навчальних закладів району: вчитель–методист англійської мови М.І.Лефтерова (Кам'янський НВК), старший вчитель англійської мови О.Г.Тудоран (Утконосівська ЗОШ), переможець республіканського туру «Учитель року – 2012» з номінації «англійська мова» Жечков М.П.(Суворовська ЗОШ), вчителі англійської мови Герасімова В.С. (Саф'янська ЗОШ), Саяпіна М.Г. (Бросківська ЗОШ) та методист РМК з гуманітарних дисциплін І.І.Мурсалимова. В ході конференції  члени делегації вчителів Ізмаїльського району презентували районний проект «До якісної освіти через компетентного вчителя»,  провели майстер-клас щодо організації діагностики вчителів англійської мови та допомоги у підвищенні професійної кваліфікації вчителів у міжатестаційний період внутрішніми резервами.
 
Методист РМК  Мурсалимова І.І.
 
 
Фото з заходу можна переглянути в фотоальбомі сайту
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 604 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz