Вівторок, 19 Бер 2024, 1:36 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 25 » День партизанської слави в Новонекрасівській ЗОШ
4:55 PM
День партизанської слави в Новонекрасівській ЗОШ

З метою  розширення  знань учнів про партизанський рух в Україні, героїв партизанського руху; виховування  патріотичних  почуттів, гуманізму, любові до України, пошану до тих, хто боровся за батьківщину в Новонекрасівській  ЗОШ  22 вересня відзначили День партизанської слави:

  • Для учнів початкових класів  були проведені інформаційні хвилинки  «Збережемо мир у нашій країні»;
  • Класним керівником 7 класу Ніколовою В.П. була проведена літературно- музична класна година «Пам'ять про минуле». Валентина Петрівна  розпочала  захід такими словами : 

«Святковими осінніми днями ми вшановуємо славетних ветеранів, усвідомлюючи, що кожен із нас живе в незалежній державі, має змогу вчитися, любити, виховувати дітей тільки тому, що в суворі часи війни відважні герої не дали загарбникам господарювати на рідній землі.
               22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи і  зробив вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників». Для учасників  заходу був продемонстрований відеоролик «Як це було». Учні 2, 7 класів декламували вірші , лунали  пісні воєнних років. Вшанували  хвилиною мовчання пам’ять про тих, хто віддав своє життя за нашу рідну землю. Завершився захід покладанням  квітів до  пам’ятника загиблим воїнам.

  • Класним керівником  9 класу Полідою Д.С.  була  проведена  виховна  година«Минатимуть роки, минатимуть віки, а подвиг житиме завжди» , де діти  розповіли  про подвиги партизанського руху,  які прославили  Вітчизну.  Діана  Степанівна акцентувала увагу  школярів на дітях - партизанах , які на своїх плечах винесли тягар найстрашнішої війни. Класний керівник наголосила, що наш обов’язок –згадувати про них не тільки в свята, а кожного дня пам’ятати про тих, хто кував  перемогу, хто загинув у цій страшній війні.
  • В бібліотеці було проведено тематичну виставку, яка відображає героїчні сторінки вітчизняної історії.

Педагог - організатор  Арешкіна Н.І.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 611 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz