П`ятниця, 19 Кві 2024, 2:39 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Травень » 13 » День Перемоги відзначали в Лощинівській школі
5:48 PM
День Перемоги відзначали в Лощинівській школі
З метою виховання у молоді почуття патріотизму, поваги до героїчного минулого народу України, ветеранів Великої Вітчизняної війни, на честь святкування 73-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та згідно річного плану роботи Лощинівської школи на 2017-2018 н.р. 9 травня ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр., не щезне з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - Його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але ж хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.
Учні школи взяли участь у конкурсі малюнків. Класні керівники провели години спілкування, під час яких розповіли учням про зміст символу червоного маку. Активними були учні у флешмобі «Листівка пам'яті а також зверталися зі словами вдячності до наших захисників - воїнів АТО.
Учні та класний керівник 9 класу запросили усіх на урок мужності «Ніколи знову». Під час якого вони ще раз згадали про події Другої світової і вшанували пам'ять полеглих. Лунали урочисті слова на адресу ветеранів, ліричні пісні тих полум’яних літ, демонструвалися відеоматеріали, які допомогли створити відповідний емоційний фон та сприяли особистісному сприйняттю й «проживанню» болю війни. Згадали учні й непереможну Небесну сотню та воїнів, які нині боронять Україну.
У День Перемоги учні, вчителі та батьки приєдналися до урочистого мітингу «Вклоняємось доземно всім солдатам» присвяченого вшануванню подвигу українського народу в роки Другої світової війні, що відбувалися в нашому селищі та покладанню гірлянди загиблим воїнам у Другій світовій війні біля пам ятника слави загиблим воїнам.
День пам’яті і примирення, День Перемоги – це «свято зі сльозами на очах», дні пам’яті, скорботи і безкінечної вдячності нашим ветеранам. Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші прадіди і діди за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.
День Перемоги – це ще і свято єднання поколінь. Переповнює гордість як за наших ветеранів Другої світової, так і за мужніх воїнів АТО! Дякуємо Вам за відвагу та патріотизм. Зі святом Перемоги! А найкращим подарунком для всіх хай буде мирне небо над усією Україною!
Нехай ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя задля нашого щастя.
 
Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 634 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz