П`ятниця, 29 Бер 2024, 2:16 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 22 » День захисника України та українського козацтва проведено в Кирничанській школі
6:20 PM
День захисника України та українського козацтва проведено в Кирничанській школі

14 жовтня в нашій державі відзначається День захисника України та українського козацтва. А ці два свята співпадають з релігійним святом Покрови Пресвятої Богородиці.

З цієї нагоди в Кирничанській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів до Дня українського козацтва та Захисника держави протягом усього тижня.

Педагог-організатор разом з класними керівниками 2-3 класів (Приснак Ю.І., Куртєва С.А.), вчителем фізкультури (Каражекова Т.І.) підготували для учнів інтелектуально-розважальну гру «Козацькі забави». Різноманітні конкурси спортивного та інтелектуального характеру так захопили учнів, що вони не помітили, як швидко промайнув час гри. Учні проявили свою кмітливість, завзятість, талант художників, куховарів, бігунів.

12 жовтня педагог-організатор (Куртєва С.О.) провела святкову лінійку «Слава України – героям слава!» Учні розповіли шкільній родині про історію виникнення Запорізької Січі, життя та побут козаків, а також згадали про воєнні події на сході України. День сьогоднішній нерозривно пов’язаний з учорашнім. І кожен слід на землі… і нинішня радість, і небо безхмарне, і наш достаток, і щасливе вільне життя — все це подвиги наших доблесних воїнів. Скільки б років не минуло, не зітруть у народній пам’яті світлі імена тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої Вітчизни.

З учнями 4-5 класів педагог-організатор разом зі вчителем фізкультури Каражековою Т.І., класними керівниками Пастир Г.С., Куртєвою К.К. провели спортивні змагання «Ми - завзяті козаки!» Учні виконували спортивні вправи, малювали козака, перебирали крупи для козацької каші, стрибали, бігали. Всі отримали позитивні емоції. Переможених і переможців не було. Чесна нічия! Учні отримали почесні грамоти.

Класний керівник Іщенко Н.І. провела з учнями 10 класу виховну годину "Всі ми діти козацького роду!" з метою розширення знань учнів про життя запорізького козацтва, виховування поваги до героїчних вчинків наших предків, любові до рідного краю.

Усі заходи, що проходили протягом тижня в нашій школі, торкнулися кожного, не залишили байдужим жодного учня. Патріотів потрібно плекати змалку. Саме патріотичне виховання є пріоритетним у вихованні особистості. Недаремно Сенека сказав: «Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що своя».

 

Педагог-організатор Куртєва С.О.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 402 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz