Четвер, 25 Кві 2024, 11:37 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » День захисника Вітчизни відзначили в Багатянській школі
2:32 PM
День захисника Вітчизни відзначили в Багатянській школі

Свято «Мужність та відвага»

Національне та військово-патріотичне виховання учнів – є важливою складовою у формуванні свідомої розвиненої особистості, яка здатна переосмислити уроки минулого, сприяти формуванню сучасного позитивного іміджу країни, знати та вивчати історію свого краю.

Враховуючи особливості поточного навчального року, суспільно-політичні умови, в яких перебуває наша держава, виховання свідомих громадян своєї країни, формування у них почуття національної гідності та патріотизму, відповідальності за майбутнє України, ознайомлення з прикладами відданого служіння своєму народу набуває першочергового значення.

Так, у рамках заходів до Дня українського козацтва та Дня Захисника України ,11 жовтня, в школі проведено свято «Мужність та відвага».

Вчитель курсу «Захист Вітчизни» Мінженер О.І. та педагог-організатор Арделян Ю.В. запропонували учасникам (хлопці 7-9 класів) цікаву ,захоплюючу програму змагань. Кожна правильна, швидка дія, кожний влучний постріл супроводжувалися бурними оплесками та радісними вигуками вдячних вболівальників.

За підсумками змагань місця розподілилися наступним чином: І місце посіла команда 9 класу (кл.керівник Райлян К.М.),на ІІ місці учні 7 класу (кл.керівник Арнаут О.М.),а хлопці 8 класу( кл.керівник Плешу Н.М.) встали третю сходинку на подіумі переможців. Мету заходу - сприяти згуртуванню молоді, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння було досягнуто.

Бібліотекарь Картелян Г.Г. презентувала книжкову виставку-реконструкцію «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра». На виставці представлені книги, які розповідають про історію України, про козацьку епоху, яка надзвичайно багата подіями і героями.

Вчитель курсу «Захист Вітчизни» Мінженер О.І.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 405 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz