П`ятниця, 29 Бер 2024, 4:46 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Квітень » 10 » День Здоров’я відбувся в Старонекрасівській школі
2:14 PM
День Здоров’я відбувся в Старонекрасівській школі

День Здоров’я в Старонекрасівській ЗОШ

 

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя.

З метою формування навичок здорового способу життя 8 квітня в нашій школі пройшов День здоров`я. Відкриттям свята став виступ учнівського самоврядування на ранковій тематичній лінійці. Активні спортсмени школи привітали всіх із святом та закликали вести здоровий спосіб життя. Слова привітання прозвучали і від директора школи А.В.Киричевської, яка нагородила кращих спортсменів за участь та перемогу у районних змаганнях. Продовженням став вже традиційний забіг всіх учасників НВП «Рух заради здоров’я». Приємною несподіванкою для учнів стало частування від батьківської ради. Так, всі діти отримали солодкі, корисні яблука - символ здоров’я, краси та молодості.

Протягом дня учні прийняли активну участь у спортивних конкурсах, вікторинах, іграх, естафетах, які сприяли покращенню фізичного здоров’я та знань вихованців про здоровий спосіб життя;

Здоров’я – найдорожчий скарб, який дає людині природа від народження і на довгі роки життя. Отже, найголовнішим є закріплення у свідомості і у повсякденному житті вважливої ідеї здорового способу життя і формування навичок відповідної поведінки.

Кайряк Н.Г. педагог-організатор

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 372 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz