П`ятниця, 29 Бер 2024, 5:11 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Вересень » 3 » День Знань у Багатянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів
2:15 PM
День Знань у Багатянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

У Багатянській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів свято Першого Дзвоника урочисто розпочалося о 9 годині. Сьогодні перший дзвоник сповіщає нас про новий навчальний рік, сповнений надією та вірою на те, що знання й глибокий патріотизм учнів стануть запорукою успіху та єдності рідної України.

Свято Знань розпочалося з урочистого винесення Прапора України та вшанування хвилиною мовчання пам'яті тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність України. Всі етапи свята було спрямовано на формування в учнів почуття патріотизму та доброти, чуйності та милосердя.

Перший дзвоник приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері рідної школи.

 1 вересня – дороге та близьке для кожного з нас свято, оскільки Багатянська школа стала рідною для всіх присутніх. Першокласники сьогодні - у колі уваги та любові. З любов'ю та теплом 45 першокласників прийняли у затишних класних кімнатах класоводи Маджарова Тетяна Михайлівна та Переверза Марія Василівна.

На урочисте свято до школи з привітаннями прибули гості: голова Ізмаїльської райдержадміністрації Стойкова Валентина Пилипівна, сільський голова села Багате Бабенко Марія Петрівна, директор фермерського господарства «Денікс Агро» Петков Олександр Федорович та директор ООО «Євродор» Аветісян Геворг Артакович. Гості привітали школярів, учителів, батьків та усіх присутніх та побажали усім  наснаги, терпіння, успіхів, а головне – мирного неба над головою. Запрошені гості прийшли  на  свято не  з порожніми руками. Сільська рада с. Багате на чолі з Бабенко Марією Петрівною подарували школі художню літературу. Петков Олександр Федорович виділив кошти на «нове вбрання» для актової зали школи. Нові магнітні дошки для першокласників подарував Аветісян Геворг Артакович.

Загалом, Свято Першого Дзвоника та Перший урок було націлено на формування в учнів почуття патріотизму, милосердя та любові. Педагогічний колектив Багатянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів доклав усіх зусиль, щоб з першого дня 2015/2016 н.р. спрямувати дітей на плідну працю для здобуття нових знань та розбудови нової європейської України.

Директор школи Мінженер Олександр Іванович висловив особливі слова подяки вчителям та батькам за виховання дітей, за допомогу в підготовці школи до нового навчального року в складні для усіх нас часи та побажав їм здійснення всіх мрій і сподівань, а також пообіцяв, що у Багатянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів лунатиме дитячий сміх, пануватиме дух Справедливості та Добра, Миру та Злагоди!

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 687 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz