П`ятниця, 26 Кві 2024, 6:32 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 6 » День Знань у Першотравневської школі
7:35 AM
День Знань у Першотравневської школі

Перший дзвоник приходить до нас разом із початком нового навчального року, і перед дітьми знову гостинно відчиняються двері рідної школи.

1 вересня - особливо хвилююче для тих, хто вперше сьогодні переступив поріг школи - першачків, а також для тих, для кого це свято - останнє в стінах рідної школи – одинадцятикласників. З любов'ю та теплом 19 першокласників прийняла у затишному класі їх перша вчителька Касьяненко Тетяна Іванівна.
Свято Знань розпочалося з урочистого підняття Прапора України. Цінним подарунком від випускника нашої школи Алунгу Денисом, став бойовий прапор, підписаний з побажаннями від воїнів 79-ДШБ, які боронять незалежність України на Сході.

На урочисте свято до школи з привітаннями прибули гості: сільський голова села Першотравневого Чорний В.Г., депутат районної ради Ратушненко М.М., голова спілки ветеранів Остапенко Л.Я., вчителі-ветерани педагогічної праці. Гості привітали школярів, учителів, батьків та побажали усім наснаги, терпіння, успіхів, а головне – мирного неба над головою. Директор школи Кіркова С.В. висловила особливі слова подяки вчителям та батькам за виховання дітей, за допомогу в підготовці школи до нового навчального року і побажала їм здійснення всіх мрій і сподівань.

Після традиційної святкової лінійки у всіх класах розпочався перший у 2017/2018 навчальному році урок, за тематичним напрямком «Україна на карті Європи». Багато пізнавального було на уроках: учні читали вірші, відгадували загадки, відповідали на запитання вікторин, грали у рольові ігри, добирали власні приклади на кожну букву назви нашої держави, виготовляли колаж.

Загалом, Свято Першого Дзвоника та Перший урок були націлені на формування в учнів почуття патріотизму, національної гідності, любові та поваги до рідного краю. Це свято надовго залишаться в пам’яті кожної дитини.

 

Заступник директора з НВР Паску Н.М.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 613 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz