Четвер, 28 Бер 2024, 10:30 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 11 » Для школярів Ізмаїльського району організували екскурсійні подорожі по р. Дунай
4:09 PM
Для школярів Ізмаїльського району організували екскурсійні подорожі по р. Дунай

 Відповідно до розпорядження Ізмаїльської райдержадміністрації від 04.05.2016 р. № 224/А-2016 «Про організацію екскурсійних подорожей по р. Дунай для школярів – учасників проекту «Через діалог та мистецтво до кращого майбутнього: даймо дітям шанс облаштувати світ інакше!», 10 травня 287 школярів Суворовської, Комишівської, Озернянської, Новонекрасівської, Утконосівської, Кислицької, Багатянської, Старонекрасівської, Саф'янської, Бросківської загальноосвітніх шкіл, Ларжанського та Кам'янського НВК, студенти Ізмаїльського гуманітарного університету та педагогічні працівники, що супроводжували дітей - учасників проекту взяли участь в годинних екскурсійних подорожах по р. Дунай на теплоході «Евгений Косяков». Всього у заході прийняли участь 410 осіб. На передодні екскурсії з дітьми був проведений інструктаж з техніки безпеки та поведінки в громадських місцях.

    Мета проекту - формування відповідального і дбайливого ставлення до природи, що базується на екологічній свідомості, формування потреби свідомого дотримання екологічних моральних і правових принципів природокористування в особистій поведінці та навички екологічної культури, яка може проявлятися в активній участі в суспільно-корисній праці по захисту, догляді та оптимізації стану оточуючого середовища, в пропаганді екологічних знань, в активній діяльності із вивчення й охорони природи в Дунайському регіоні.

   Учасників проекту супроводжувала також голова Ізмаїльської райдержадміністрації Валентина Стойкова, радник голови райдержадміністрації В’ячеслав Макаров, начальник відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Якименко та ін.

   Валентина Пилипівна розповіла дітям про наступні заходи, які будуть проведені в рамках проекту «Через діалог та мистецтво до кращого майбутнього: даймо дітям шанс облаштувати світ інакше!». Цей екологічний проект складається з трьох етапів: перші два включають в себе інформаційні кампанії, колективні навчальні заходи та виставки на екологічну тематику, наступний - освітні поїздка 18 українських учнів-переможців конкурсу до м. Ульм (Німеччина) та поїздка 10 німецьких учнів у Дунайський регіон восени цього року.

   Голова району побажала успіхів дітям та нагадала, що за результатами навчальних заходів будуть розроблені конкретні пропозиції щодо вирішення існуючих проблем у навколишньому середовищі Дунайського регіону Одещини.

   Діти отримали велике задоволення від екскурсії, обмінювались враженнями та ідеями для участі в подальших етапах проекту. А педагоги, в свою чергу, висловили глибоку подяку організаторам цього заходу.

   Перевезення учнів, супроводжуючих та медичних працівників з населених пунктів до причалу і в зворотному напрямку було здійснено транспортом перевізників Ківалова С.М. (Новонекрасівська ЗОШ, Ларжанський НВК), Інтюка І.А. (Комишівська ЗОШ, Кислицька ЗОШ), Гергі Є.М. (Озернянська ЗОШ), Стойкова В.І. (Багатянська ЗОШ), Савенка І.М. (Утконосівська ЗОШ, Саф'янська ЗОШ), Драганова П.В. (Суворовська ЗОШ) та шкільними автобусами Кам'янського НВК і Старонекрасівської ЗОШ після погодження з  Ізмаїльським відділом поліції ГУМП в Одеській області.

(Інформація з офіційного сайту Ізмаїльської райдержадміністрації)

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 682 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz