Середа, 24 Кві 2024, 10:50 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » ДЛЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ" ПРОВЕДЕНО МЕТОДИЧНУ ВІТАЛЬНЮ
0:24 AM
ДЛЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ" ПРОВЕДЕНО МЕТОДИЧНУ ВІТАЛЬНЮ
Конкурс "Учитель року" - це не тільки серйозне творче випробування для вчителів, це унікальна можливість для кожного педагога перевірити свої сили в творчому змаганні, чудовий стартовий майданчик для нових педагогічних звершень.
            28 жовтня на базі Старонекрасівської школи для майбутніх  учасників районного конкурсу "Учитель року-2014" проведено засідання Методичної вітальні.  У роботі  вітальні взяли участь переможці районних турів Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" різних років, які поділилися досвідом участі та надали рекомендації  щодо оформлення документації та електронної презентації. Так, свій досвід оформлення портфоліо  презентувала Мельниченко В.П., вчитель географії Суворовської школи, переможець обласного конкурсу "Учитель року-2005", яка надала колегам корисні поради щодо естетичного оформлення, змісту та об´єму інформації в презентаціях. Питання науково-теоретичного обгрунтування досвіду, його структурної побудови   освітила вчитель етики Кирничанської ЗОШ Куртєва К.К., переможець обласного, дипломант Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2012". Переможець районних, дипломант обласних турів "Учитель року-2004", "Учитель року - 2010", вчитель початкових класів Багатянської школи Картелян С.С. звернула увагу вчителів на постійно зростаючий рівень проведення конкурсу, високі вимоги до професійних знань та умінь конкурсантів. Вчителька відзначила, що участь в конкурсі піднімає педагога на новий, гідний  рівень, який підвищує самооцінку, а також авторитет вчителя серед колег, учнів та батьків. Досвідом участі в конкурсі поділилися вчителі-філологи Бросківської школи - Клопот С.Б., переможець районного та обласного конкурсу "Вчитель року-2009" та Філіпова Н.В., переможець районного конкурсу "Учитель року-2012". Світлана Борисівна Клопот висловила думку, що головним, що вона винесла з конкурсу була навіть не перемога в конкурсі, головною стала перемога над самою собою, своєю невпевненістю, боязню опинитися у непердбачуваній ситуації, нездатністю опанувати власні емоції. Адже, як влучно зазначив Джон Локк, "Ніхто не знає сили свого розуму, сили наплегливості і регулярної старанності, поки не випробував їх".
              Всім учасникам районних змагань Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2014" бажаємо успіхів у нелегких професійних випробуваннях, великих перемог, гідних нагород!
 
Більше фотографій з заходу можна переглянути в фотоальбомі сайту
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 840 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz