П`ятниця, 26 Кві 2024, 12:16 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 11 » Досягнення новонекрасівських художників
1:48 PM
Досягнення новонекрасівських художників

фото

     Найголовнішою задачею педколективу Новонекрасівської ЗОШ в роботі з обдарованою молоддю залишається не тільки виявлення талановитих учнів, але й надання їм усіх умов для подальшого розвитку та самореалізації. Тому педпрацівники школи продовжують роботу з обдарованою молоддю й по закінченню навчального року.

     Заступником директора з НВР Денисовою І.С. та практичним психологом Слюсар Н.С. була організована виставка робіт учнів школи Шевченко Владислава - 10 клас та Калікова Дмитра - 8 клас в Ізмаїльській картинній галереї, яка проходила 03.06.2014р. в рамках регіональної виставки-конкурсі дитячої творчості «Дунай - ріка дружби», присвячена Всесвітньому Дню захисту дітей та Всесвітньому Дню Дунаю. У виставці брало участь 230 представників Дитячих художніх шкіл і центрів з міст Ізмаїла, Арциза, Болграда, Кілії, Рені та сіл - Нова Некрасівка, Шевченкове. На виставці було представлено більш ніж 450 робіт – живопис, графіка, декоративно – прикладне мистецтво, скульптура, батик і т.д. На високому рівні проявили та показали свій талант учні Новонекрасівської ЗОШ, які продемонстрували свої картини – «Зентагл», «Городская улица», «Лилии», «Морской пейзаж», «Парк осенью», «Леопард» Каліков Дмитро, «Зимний пейзаж», «Вид Манхетена» Шевченко Владислав. Роботи хлопців, як і самі юні художники гармонійно й гідно виглядали поруч з іншими представниками конкурсу.

     Виставка дає можливість побачити казковий, чарівний, цікавий світ дитячого світосприйняття, який притягує своєю різноманітністю. Зустрічі такого рівня допомагають обдарованим учням оцінити свої можливості, розширити знання, побачити рівень інших однодумців, обмінятися досвідом, познайомитися вже з відомими художниками міста, а також з іншими початківцями, а найголовніше – самоствердитися, розвити впевненість, знайти стимул і сили працювати та творити добро, дарувати частку свого таланту оточуючим.

     Всю свою неповторність, талановитість, фантазію, естетичний смак учасники заходу змогли продемонструвати під час майстер – класів з живопису, декупажу, квілінгу. Під час роботи діти не тільки ознайомилися з новою технікою роботи, а й відобразили в роботах свій внутрішній світ. Неабияку радість та захват серед малечі - відвідувачів виставки викликав майстер – клас з бодді-арту, який провели Шевченко Владислав разом з товаришами – однодумцями.

     Після закінчення виставки всі учасники залишилися веселими, задоволеними, а дебютанти конкурсу отримала величезний досвід роботи. Підтримка батьків, класного керівника , однокласників допомогли хлопцям справитися з хвилюванням. Колектив Новонекрасівської ЗОШ не зупиняється на досягнутому й надалі продовжує підтримувати талановитих учнів школи й відкривати нові «зірочки» обдарованості.


фото
фото
фото
фото

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 778 | Додав: taljig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz