П`ятниця, 29 Бер 2024, 9:14 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 4 » Фестиваль української пісні пройшов у Суворовській школі
11:16 AM
Фестиваль української пісні пройшов у Суворовській школі

Українська пісня єднає нас

Яке диво дивне — народна пісня! Яку владну силу таїть вона в собі! Минають віки, змінюються суспільні устрої, потрясають світ нищівні війни і голодомори, на зміну одним поколінням приходять інші — у кожного свої смаки, свої уподобання. А народна пісня залишається, через усі злигодні й поневіряння проносить вона свій первісний чар, свою нев'янучу молодість.

Це був справжній відпочинок для душі у кінці напруженого дня. З такою думкою однозначно погодиться кожен, хто завітав до актового залу Суворовської загальноосвітньої школи. Сюди на традиційний фестиваль української пісні «Українська пісня єднає нас», який організувала вчителька української мови та літератури Степанова Тетяна Олександрівна, запросили учнів 5-11 класів, шанувальників пісенного мистецтва. Що там казати, весь зал з особливим трепетом слухав пісні у виконанні хлопців і дівчат одягнених в українські костюми.

Барвистими переливами у залі розливалася мелодійна українська пісня, і прекрасними капітанами у цьому пісенному морі були Смоков Опанас та Роєнко Олена, учні 11 класу, а допомагали їм, Балабан Юлія, Янгьоз Лілія, учениці 9 класу.

Цього святкового вечора до актового залу завітало дуже багато охочих послухати чарівний український спів та мелодії. Серед глядачів були почесні гості, батьки учнів. Як завжди виступ відбувався під керівництвом музичного керівника Арнаутова Степана Валерійовича . Пісні лунали одна за одною: «Десь по світу» - 5-Б (кл.кер. Степанова Т.О.), «Там червона калина» - 5-А(кл.кер. Мардар А.М.), «Вогонь сердець» - 6-А(кл.кер. Терзієва Є.В..),«Україна – це ти! » - 6-Б (кл.кер. Мінова М.П.), «Тримай мене міцно» - 7-А(кл.кер. Чапкіна Н.П.), «Твої сни» - 8-А(кл.кер. Смокова Т.П.), «Все буде добре» - 8-Б(кл.кер. Жечкова Т.Д.), «Як у нас на Україні» - 9-А(кл.кер.Мельниченко В.П.), «Пообіцяй мені» - 10-А(кл.кер. Смокова В.С.), «Квітка» - 11-А(кл.кер. Кирилова О.І.).

Декому було дуже важко всидіти на місцях без танців та підспівувань. Нікому ще довго не хотілось покидати рідну, приємну атмосферу, що панувала в Суворовській школі, отож багато бажаючих ще трохи залишились на гостину та спільні співи.

 

Палабуюк Марія, учениця 9 класу, член шкільного парламенту,

Переверза С.М. педагог-організатор Суворовської ЗОШ

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 542 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz