П`ятниця, 26 Кві 2024, 2:48 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Листопад » 19 » Гра-квест «Ми обираємо життя!» відбулася в Саф’янській школі
4:08 PM
Гра-квест «Ми обираємо життя!» відбулася в Саф’янській школі

В Сафянській ЗОШ I-III ступенів в рамках загальнодержавного Тижня безпеки дорожнього руху для учнів 8 класу учителем основ здоровя Кузьменко С.Б. була проведена гра-квест «Ми обираємо життя!». Метою заходу було в ігровій формі повторити і закріпити знання учнів  про правила дорожнього руху, безпечної поведінки на вулиці. Навчити дітей використовувати набуті знання в реальних умовах, знаходити правильне рішення в нестандартних ситуаціях.

Школярі, за допомогою жеребкування, були поділені на дві команди: «Веселкові» та «Зелені». Для правильного та об’єктивного підрахунку відповідей було обрано почесне журі у складі заступників директора з навчально-виховної роботи  Бєлової М.О. та Георгієвої Н.А. Під час проведення заходу діти стали учасниками цікавої подорожі-квесту за станціями: «Пішоходи та велосипедисти», «Дорожні знаки», «Ситуативна», «Секрет» («Історична»).

На I-й станції «Пішоходи та велосипедисти» команди повинні були дати як найбільше правильних відповідей. На станції «Дорожні знаки» - вгадати назву дорожнього знаку. Станція «Ситуативна» передбачала завдання практичного направлення: дати поради героям життєвих ситуацій. Четверта станція квесту «Секрет» була спрямована на перевірку уважності учасників. Протягом гри учні отримували певні історичні факти повязані з правилами дорожнього руху і команди мали дати відповіді на запитання за цими фактами.

В кінці заходу журі оголосило підсумки. За підрахунком балів перемогла команда «Веселкові».

Цей захід сприяв формуванню у школярів потреби в дотриманні правил безпечної поведінки, вихованню почуття відповідальності за власне життя та життя інших.

                                               Вчитель основ здоровя Кузьменко С.Б.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 8411 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz