П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:48 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 24 » Інтелектуально-розважальні вечорниці«Козацькі забави» в Кам’янському НВК
8:21 AM
Інтелектуально-розважальні вечорниці«Козацькі забави» в Кам’янському НВК

 18 березня вКам’янському НВК було проведено інтелектуально-розважальні вечорниці «Козацькі забави». У заході взяли участь збірні команди 9-х «Бесарабські козачата», 10-х «Шевченкові діти», 11-х класів «Тарасівці». Також участь у вечорі ще одна команда, серйозна, справедлива і розсудлива – команда журі. Це – заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель української мови та літератури, вчитель І категорії Половнюк Марина Миколаївна, вчитель української мови та літератури, вчитель ІІ категорії Кириленко Світлана Миколаївна, педагог-організатор НВК ФілімоноваІляна Федорівна, гість вечора– Марінов Станіслав Андрійович.

         Протягом вечора старшокласники декламували поезії Т.Г.Шевченка, співали українські пісні, презентували українські народні страви, відповідали на запитання щодо життєпису та творчості Великого Кобзаря. Юні митці створювали герби до творчості Тараса Григоровича. Команди мали змогу впізнати, не бачачи  зображення(відповідаючи на запитання учасника), видатних українців: письменників, художників, спортсменів, ведучих, танцюристів.

         Не обійшлися «Козацькі забави» без юнацької сили та спритності: для хлопців було запропоновано  позмагатися в армреслінгу, також отримали  богатирі можливість  виявити свою силу  в  танці, тримаючи одразу двох дівчат на руках.

          Кожна команда виявила свої найяскравіші таланти: у винахідливості, у творчості, в емоціях,  у мистецтві, у силі та витривалості.

         Закінчився вечір спільним виконанням пісні «Україна – це я!»Підготувала і провела цей вечір вчитель української мови та літератури, вчитель вищої категорії Саказли Тетяна Миколаївна, яка змогла поєднати в конкурсній програмі інтелектуальні, творчі, мистецькі та силові завдання. На думку Тетяни Миколаївни,  сучасних підлітків  варто залучати до прекрасного світу літератури  через світ пісні, танцю, інтелекту, спорту – бо це все і є  прекрасний світ літератури!

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 528 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz