Субота, 20 Кві 2024, 10:40 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 3 » Відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів зарубіжної літератури
5:04 PM
Відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів зарубіжної літератури

ХХІ століття – час переходу до високотехнологічного інформаційного суспільства. Але урок не повинен перетворюватися на видовище.Використання ІКТ не повинно витісняти на другий план традиційні методи та форми роботи з текстом художнього твору.  Мультимедійні засоби слід використовувати тільки в комплексі з іншими засобами, відповідно до завдань уроку.

 

      27 жовтня 2015 року  в Першотравневській загальноосвітній школі відбулося засідання районного методичного об’єднання  вчителів зарубіжної  літератури за темою  «Поєднання інформаційних та інтерактивних технологій під час викладання зарубіжної літератури. Комп'ютерна підтримка уроків зарубіжної літератури (використання програмових засобів навчання, навчальних презентацій, тестових перевірок)».  До уваги членів РМО було представлено майстер-клас з означеної проблеми старшого вчителя Першотравневської  ЗОШ Ротарь Н.Т., яка поділилася власним досвідом використання ІКТ на уроках зарубіжної літератури. Практичною частиною роботи стали вироблення методичних рекомендацій по формуванню ІК компетенцій, як вчителів так і  учнів, та робота за комп’ютерами по створенню тестових завдань. Велику допомогу в проведенні практичного заняття надала вчитель інформатики Павленко Євгенія Олександрівна, яка в свою чергу продемонструвала фахову майстерність.

Всі фото з семінару можна переглянути та завантажити за посиланням.  

Матеріали семінару поступово будуть викладені в розділі меню сайту відділу освіти "На допомогу педагогам", підрозділи - "Вчителям словесникам" - "Вчителям зарубіжної літератури" 

 
 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 750 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz