Вівторок, 23 Кві 2024, 10:44 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 19 » Як учні Новонекрасівської школи приймали участь у природоохоронних акціях
5:25 PM
Як учні Новонекрасівської школи приймали участь у природоохоронних акціях

Птахи – невід’ємна частина природи.

Вони надають чарівності гаєві, лісові, степові.

 

З метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів протягом лютого -квітня учні НовонекрасівськоїЗОШ взяли активну участь у природоохоронних акціях «Допоможи птахам узимку», «Годівничка», «Пташиний дивосвіт», «День зустрічі птахів».

Основні завдання акції: ознайомлення з видовим різноманіттям перелітних птахів рідного краю; поширення знань про сезонні явища у природі і в житті птахів; мотивація інтересу до їх охорони; формування відповідальності за стан оточуючого природного середовища; залучення до практичної діяльності у проведенні робіт по приваблюванню птахів.

 Учні початкових класів разом з батьками виготовилигодівнички для птахів. Допомогли розмістити годівнички на пришкільних ділянках учні старших класів.Класні керівники початкових класів разом із вихованцями постійно підгодовували птахів зернятком та крихтами хліба. Найактивнішими стали учні 2-3 класу, які змайстрували 15 годівничок .

Педагог-організатор Арешкіна Н.І. разом з членами учнівського самоврядуванням Тірон Д. та Арешкіною А. провели в 2-4 та 5 класах вікторину «Ці дивовижні птахи». Діти відгадували відеозагадки, малювали птахів рідного краю, дізнались цікаві факти про птахів. Старшокласниці продемонстрували молодшим школярам майстер - клас з виготовлення паперових птахів.

Вчитель біології Ніколова В.П. у 7 класі провела гру- вікторину «День зустрічі птахів». На цьому заході діти виконували цікаві завдання: розповідали наукову інформацію та згадували народні приказки, прислів’я , билини та прикмети про птахів, складали пазли - малюнки, називали пісні, в яких згадуються птахи.

Учні нашої школи і надалі прийматимуть активну участь у Всеукраїнських весняних природоохоронних акціях.

Педагог - організатор Арешкіна Н.І.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 494 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz