П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:01 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Червень » 9 » Кислицька школа сказала: «В добру путь!» своїм випускникам!
7:33 AM
Кислицька школа сказала: «В добру путь!» своїм випускникам!

     Випускний вечір – це свято молодості і краси, дружби і вірності, музики й пісень, мрій і надій, вечір бальних суконь і елегантних костюмів.

4 червня все село, святково одягнене, з розкішними букетами квітів, зі святковим настроєм, вирушило до школи вітати своїх випускників. Тихим ласкавим червневим вечором випускники Кислицької школи відсвяткували свій випускний бал.

   Розпочала свято агітбригада школи «Супердівчата», яка підвела підсумки роботи школи за навчальний рік, подякувала спонсорам школи, привітала всіх присутніх в залі з цим святом.

    Схвильовані радісні випускники почули в цей день багато добрих, мудрих, щирих напутніх слів від директора школи Загарія І. П., гостей свята – першого заступника голови Ізмаїльської районної адміністрації Кришка Г.Г., сільського голови Шевченка М.М.. Справжньою окрасою вечора стали учениці школи, відмінниці, неодноразові переможниці районних та обласних олімпіад, золота медалістка Колодійчук Олеся та срібна медалістка Єній Олена.

       Перші вчителі учнів – Чалєй С.А. та Бєлова А.Т. та класні керівники Гончар С.Б. та Дімброва Т.М. зворушливими словами та ніжною піснею привітали дітей з цим важливим днем у їхньому житті.

     На «ура» зустрів зал виступ батьків випускників, які своїм енергійним  флешмобом «запалили» всіх присутніх.

    І, звичайно ж, дали слово й іменинникам свята. Діти гідно підготувалися до свого виступу: щиро дякували і адміністрації школи, і вчителям, і батькам. Під час їхнього виступу прозвучало безліч хороших слів та побажань, пролунали пісні «Вчителі», «Батьки мої», «Мамині руки», «Випускний», діти закружляли в легкому вальсі зі вчителями та однокласниками. 

  Завершилося свято тим, що діти лишили рідній школі часточку свого тепла та за руку з батьками рушили в дорогу під назвою «Доросле життя».

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 640 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz