Субота, 20 Кві 2024, 10:59 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 23 » Участь вчителів Ізмаїльського району в науково-методичному семінарі на базі ІДГУ
3:07 PM
Участь вчителів Ізмаїльського району в науково-методичному семінарі на базі ІДГУ

«Я хотів би, як ти, прожити,

Щоб не тліти, а завжди горіть…»

(«Матері» Василь Симоненко)

          22 січня 2015 року в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті на кафедрі української мови і літератури факультету української філології та історії  відбувся науково-методичний семінар «Василь Симоненко та сучасність: діалог крізь час та простір», присвячений 80-річчю від дня народження українського поета, шестидесятника, Василя Симоненка.

          Відкрив семінар доктор педагогічних наук, професор, ректор Ізмаїльського державного гуманітарного університету Кічук Ярослав Валерійович.

           З вітальним словом до учасників НМС звернулися Шевчук Т.С., доктор філологічних наук, професор, проректор з наукової роботи ІДГУ та Циганенко Л.Ф., доктор історичних наук, професор, завідувач всесвітньої історії, декан факультету української філології та історії ІДГУ.

            Роботу семінару розпочала кандидат філологічних наук, професор, завідувач кафедри української мови та літератури ІДГУ Райбедюк Галина Богданівна, представивши слухачам семінару доповідь «Національний етнос Василя Симоненка».

             Програма семінару складалася з трьох секцій. В роботі секції «Вивчення творчості Василя Симоненка в загальноосвітній школі та вищому навчальному закладі» під керівництвом Погорєлової Алли Дмитрівни, кандидата філологічних наук, в.о. доцента кафедри української мови та літератури ІДГУ взяли участь:

Журавель Майя Іванівна, методист з навчальних дисциплін районного методичного кабінету відділу освіти Ізмаїльської районної державної адміністрації, спеціаліст вищої категорії «Постать Василя Симоненка в контексті історичної доби (бінарний урок з української літератури та історії)»;

Клопот Світлана Борисівна, старший учитель української мови та літератури, спеціаліст вищої категорії Бросківської ЗОШ І-ІІІст. «Використання інтерактивних методів навчання при вивченні творчості Василя Симоненка в 5 і 7 класі»;

Саказли Тетяна Миколаївна, вчитель української мови та літератури, спеціаліст вищої категорії Кам’янського НВК «Розвиток пізнавальної діяльності і творчої активності учнів при вивченні творчості Василя Симоненка в 11 класі»;

Унгурян Лариса Пантеліївна, вчитель-методист української мови та літератури, спеціаліст вищої категорії Першотравневської ЗОШ І-ІІІ ст.. «Вивчення маловідомих сторінок життя і творчості Василя Симоненка на уроці позакласного читання в 11 класі».

        Виступаючим були вручені сертифікати учасника науково-методичного семінару «Василь Симоненко та сучасність: діалог крізь час та простір» за підписом ректора Ізмаїльського державного гуманітарного університету

       Слухачами семінару стали вчителі української мови і літератури Утконосівського, Озернянського, Новонекрасівського, Лощинівського, Каланчацького Саф’янського загальноосвітніх навчальних закладів.

Також інформацію та фото з науково-методичного сеінару можна переглянути за посиланнями на сайті Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 927 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz