Четвер, 28 Бер 2024, 7:00 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Жовтень » 23 » Конкурс відкритих класних годин
10:57 PM
Конкурс відкритих класних годин
          З 23 жовтня 2012 року в рамках районного туру Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник -2012" проводиться відбірковий конкурс відкритих класних годин. В цьому етапі приймають участь 4 класних керівника, які стали переможцями І та ІІ етапів районного туру. Це Куртєва Світлана Олександрівна (Кирничанська ЗОШ), Бічева Діана Григорівна (Кам´янський НВК),  Димитрієва Інна Андріївна (Ларжанський НВК), Мінженер Тетяна Василівна (Кислицька ЗОШ).  Напрямок виховної роботи, з якого класні керівники будуть давати класні години було визначено через жеребкування. Тематику класних годин вибирали самі педагоги, враховуючи вік своїх вихованців, їх особливості та інтереси.
            23 жовтня відбулися конкурсні класні години Куртєвої С.О. з теми "Без сім´ї нема щастя на землі" та Бічевої Д.Г. з теми "Мы дети природы, наш дом - планета Земля". Класні години були проведені в цікавій, інтерактивній формі.
         Світлана Олександрівна Куртєва, класний керівник 7 класу  Кирничанської ЗОШ запросила в гості до класу батьків своїх вихованців, які тимчасово стали названими батьками 3-х "сімей", на які розділилися учні класу під час класної години.  Команди - сімейки змагалися в різноманітних конкурсах: називали складові сімейного щастя, визначали основні ознаки  батьківської оселі, складали прислів´я про сім´ю, намагалися зробити найкращу сімейну фотографію на пам´ять. А в перервах між змаганнями і діти і батьки  продемонстрували свої артистичні та вокальні таланти. Наприкінці заходу всі разом зробили загальне фото великої класної родини - діти - батьки  -вчителі.
          Діана Григорівна Бічева,  класний керівник Кам´янського НВК розпочала свою класну годину з психологічного та аудіо-візуального налаштування дітей, що сприяло  їх введенню  в тему заходу. Учасники розподілилися на три групи, кожна з  яких отримала запрошення у віртуальну подорож  до лісу, річки та в гори. Кожна група презентувала свій природний ресурс та визначила їх екологічні проблеми, але не в глобальному масштабі, а  на прикладі екологічних проблем свого рідного  села. Перед учнями виступив з розповіддю учень старших класів, член Малої академії наук, який досліджував екологічні проблеми малої річки Ташбунар, що протікає через село Кам´янка. В ході заходу діти були ознайомлені з головними законами екології, пропонували, які ж реальні кроки повинен зробити кожний, починаючи з себе, щоб   життя стало сприятливим та найкращим. На завершення діти складали звернення до мешканців села про дбайливе ставлення до природи та навколишнього середовища. Всі фото з класних годин дивіться на сторінках фотоальбому сайту
 
   
 
  
Переглядів: 734 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz