Вівторок, 23 Кві 2024, 2:42 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 23 » Корекційно-розвивальне заняття за програмою «Готуємось до школи» в дитячому садку с. Саф’яни
3:30 PM
Корекційно-розвивальне заняття за програмою «Готуємось до школи» в дитячому садку с. Саф’яни

З метою виконання Програми забезпечення наступності в роботі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик» та Сафянської ЗОШ І-ІІІ ступенів протягом березня – квітня 2018 року практичний психолог школи Бондаренко І.В. провела з дошкільнятами корекційно-розвивальні заняття за авторською програмою «Готуємось до школи».

Заняття проводилися в ігровій формі з використанням розвивальних ігор та вправ. Діти з цікавістю й захопленням виконували різноманітні завдання. Працюючи з сюжетними малюнками під час вправи «Склади розповідь» вони проявили уважність та вміння аналізувати, а завдання «Відгадай і склади», де за допомогою геометричних фігур складали зайчика, розвивало логічне мислення.

Діти проявили достатні вміння називати предмет чи істоту, яка відноситься до загальної групи предметів, виконуючи вправу «Назви предмет». За словами дошкільнят найбільше їм сподобалось складати з розрізних частинок зображення котика (вправа «Розрізні картинки») та виконувати вправу «Пластиліновий малюнок».

Гра «Горішок» розвивала дрібну моторику рук дітей, а вправа «Намисто для мами» - увагу, логічне мислення та наполегливість.

Фізкультхвилинка пройшла під час виконання вправи «Рухи за кольором». Дошкільнята не тільки розрізняли кольори, але й виконували відповідні рухи.

Корекційно-розвивальне заняття було спрямоване на підвищення рівня готовності до шкільного навчання, розвитку пізнавальних процесів, зв’язного мовлення, комунікативних навичок, вдосконалення розвитку дрібної моторики рук, формування позитивних відносин в колективі.

Практичний психолог Сафянської ЗОШ Бондаренко І.В.

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 584 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz