Четвер, 25 Кві 2024, 3:26 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 15 » Козацькому роду нема переводу в Старонекрасівській ЗОШ
7:09 AM
Козацькому роду нема переводу в Старонекрасівській ЗОШ

   14 жовтня, на Покрову, українці відзначають велике державне свято — День Захисника України.  Це прекрасна нагода зазирнути в сторінки історії та згадати не лише козаків, але й усіх, хто нині покликаний захищати нашу Батьківщину, і не лише зі зброєю в руках.

      З метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народові, збереженню та розвитку національних військових традицій в Старонекрасівській школі протягом тижня відбувалися заходи, присвячені святкуванню Дня Захисника України.

     Розпочався тиждень спортивними змаганнями «Козацькі забави», в яких активну участь прийняли 5 та 6 класи. Команди проявили спритність в різних видах естафет та змагань. Учасники мірялися силою, змагалися у влучності, спритності і кмітливості та довели, що вони є гідними нащадками козаків.

      Учні 2-7 класів були залучені до участі у виставці малюнків «Козаки – захисники України». В своїх роботах діти зобразили славетних козаків, їх традиції та звичаї. Часто серед малюнків дітей зустрічалися побажання миру та злагоди нашій державі.

     Насиченим видався останній робочий день, четвер.  Зранку учні школи зібралися на тематичну лінійку. Увазі учасників лінійки був  представлений показовий виступ  зі стройової підготовки шкільного загону «Джура» під керівництвом вчителя ДПЮ Іванова С. О.

     Під час перерв протягом дня учень 9 класу Кулаксиз Денис для школярів 1-11 класів проводив екскурс «Козацькими шляхами» в шкільній бібліотеці. Учні ознайомилися із заснуванням Запорозької Січі, козацької республіки, символами, звичаями та традиціями козаків. Активними під час екскурсу були учні 5-Б та 6-Б класів. Діти ставили питання, вели дискусію, із зацікавленням розглядали представлену літературу.

     Яскравим завершенням дня стало проведення виховного заходу «Козацькому роду нема переводу» для учнів 5-7 класів, підготовлений педагогом-організатором Коваленко Є. К. та учнівським самоврядуванням. Під  час заходу учні були ознайомлені з витоками історії нашої країни, історією та культурою Запорозької Січи, козацтва, легендарним минулим українського народу . Звучали українські пісні у виконанні ансамблю 7-Б класу (кл.керівник Чакир С.М.), учні 9 класу подарували український танок «Рушники» (кл.керівник Мирошнікова В.М.), ведучі проводили цікаві  вікторини та ігри, демонстрували відеоролики, мультфільми про козаків. Захід учні покидали з позитивними емоціями та гарним настроєм.

Коваленко Є.К.,

педагог-організатор Старонекрасівської ЗОШ

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 506 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz