Середа, 24 Кві 2024, 1:45 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 11 » Про роботу літніх мовних таборів
2:01 PM
Про роботу літніх мовних таборів

 З 02.06.2015 року в Бросківській та Старонекрасівській ЗОШ І-ІІІ ст. відкрили свою роботу літні мовні табори, в яких нараховується 34 учні. Мовні табори організовані за відповідною тематикою: в Бросківській ЗОШ – здоровий спосіб життя, керівник табору вчитель англійської мови І категорії Саяпіна Марія Георгіївна, в Старонекрасівській ЗОШ – навчально-ігровий, керівник табору вчитель вищої категорії Бойкова Ірина Павлівна. Учні шкіл мають змогу поліпшити свої знання в англійські мові та мати змогу поринути в іншомовне середовище за допомогою вчителів та студентів – волонтерів, непомітно подолати мовний бар'єр. В літньому мовному таборі Старонекрасівської ЗОШ працюють  Пальшакова Ірина, Зайцева Олена – студентки ІІІ курсу Ізмаїльського державного гуманітарного університету, які допомагають знаходити цікавий матеріал та проводити заняття. Літні мовні табори мають  показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання, де акцент ставиться на практичній частині та знаннях, які можна застосувати в подальшому навчанні іноземній мові.

Районний методичний кабінет надав рекомендації по організації літнього мовного табору, режиму дня, кількості занять, рекомендації щодо проведення занять. Керівникам літніх мовних таборів були надані методичні матеріали вебінару Міжнародного освітньо-методичного центру «Пірсон» та партнерського сайту Дінтернал  (www.pearson.com.ua, www.dinternal.com.ua) від 27.05.2015року.

Найпопулярнішими видами діяльності серед учнів є проектна робота “The Longest Summer Day”, “Visiting London”;  театральні вистави “The Turnip”, “Tom Sawyer and Aunt Polly”, малювання, виконання англомовних пісень та впровадження рухливих ігор “Crocodile”, “Hunters and ducks”, перегляд мультфільмів на англійській мові та навчальних англомовних фільмів з субтитрами про великі міста світу. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 922 | Додав: tebo25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz