Середа, 24 Кві 2024, 10:23 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 19 » Педагоги Ізмаїльського району прийняли участь у Придунайському фестивалі психолого-педагогічних іновацій "Арт-терапія в портфелі"
12:20 PM
Педагоги Ізмаїльського району прийняли участь у Придунайському фестивалі психолого-педагогічних іновацій "Арт-терапія в портфелі"

З метою удосконалення фахової майстерності, стимулювання творчого самовдосконалення вчителів, активізації творчих сил педагогів, пропагування та розповсюдження педагогічного досвіду практичні психологі, соціальні педагоги, вихователі ДНЗ, вчителі початкової школи Ізмаїльського району 18.12.2017 приймали участь у проведенні Придунайського фестивалю психолого-педагогічних іновацій "Арт-терапія в портфелі" на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

На фестиваль були запрошені представники спілки Арт-терапевтів України: Наталя Сабліна (практикуючий психолог, сімейний психотерапевт, дипломований та сертифікований Арт-терапевт м.Первомайськ), Тетяна Шагіахмедова (психолог, педагог, сертифіцірований тренер та арт-терапевт, м.Київ), Кристина Яценко(педагог, Арт-терапевт, викладач м.Київ), Тетяна Протасова (Арт-терапевт, психолог, викладач математики, м.Одесса), Жана Шинкарьова (педагог, Арт-терапевт, спікер фестивалів та вебінарів, м.Київ), а також педагогічні працівники м.Ізмаїл та Ізмаїльського району. Відкрив фестиваль ректор Ізмаїльского державного гуманітарного університету Кічук Ярослав Валерійович .

Робота проходила в 2 етапи, яскраво з елементами арт-терапії. Були проведені такі майстер-класи: «Системно-сімейні відношення», «Казкотерапія для душі», «Веселий англійський», «Тимбілдинг для підлітків», «Ейдетика- смачна вітамінка для вашої пам'яті», «Метафорічні картки на піску», «Таїнство переходу: ініціація- пропуск у доросле життя», «Вчимося читати з «Моєю Абеткою».

Присутні являлись не тільки слухачами а й активними учасниками фестивалю. Педагогічні працівники отримали сертифікати учасника Придунайського фестивалю психолого-педагогічних інновацій "Арт-терапія в портфелі".

Методист психологічної служби Ізмаїльского району Руснак І.В.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 547 | Додав: rusnakinna75 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz