П`ятниця, 29 Бер 2024, 11:04 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 14 » Місце зустрічі-місто дитинства. Утконосівська ЗОШ
11:16 AM
Місце зустрічі-місто дитинства. Утконосівська ЗОШ

   В лютому місяці, за доброю традицією, наша Утконосівська ЗОШ відчиняє свої двері й з нетерпінням чекає на гостей, на дорогих гостей, милих випускників. Дійсно місце зустрічі змінити не можна. В цьому році зустріч була організована учнями 11класу та їх класним керівником Попеску М.І.

Місце зустрічі- школа, місто дитинства, де виріс, стежками якого ходив, зустрічався й дружив, часом потайки від мами й тата і де був щасливим.

Напевно, так у кожного бувало. Коли вже кличе ніч у снах забутись, гортаєш пам’ять, згадаєш минуле в яке з любов’ю хочеться вернутись.

Пролунав незмінний символ шкільного життя – дзвоник і вечір спогадів почався…

Розпочав вечір зустрічі народний ансамбль « ДорБасарабян» під керівництвом Віорела Попеску, який привітав гостей чарівною народною музикою.

Теплими, лагідними словами привітала гостей і директор школи Кулава Г.С. та побажала всім хорошого настрою та приємних спогадів.

Зі смутком в душі всі присутні  згадали колишніх вчителів школи, які відійшли у вирій. Хвилина мовчання та продемонстрований фільм  про них викликали у всіх присутніх  сум та сльози на очах.

Наша  школа пишається, що з випускників, які прийшли на цю зустріч є багато людей, які знайшли своє місце в житті, стали хорошими спеціалістами і поважними людьми.

Топор С.С. випускник 1961 року, капітан першого рангу у відставці, викладач- пенсіонер поділився своїми досягненнями з випускниками 2016 року. Він підкреслив, що де б вони не вчилися, не жили все одно згадувати  завжди будуть рідний край, рідне село, рідну школу.

Про свої шкільні роки, про своїх вчителів згадала і  випускниця 1971 року Каліга М.Ф. слова подяки вона звернула до свого класного керівника Арнаут Г.Д.

             40 років, як  останній раз продзвенів останній дзвоник  і для випускників 1976 року, які зробили свої перші кроки у доросле життя та отримали поради від класних керівників . Багато слів подяки було на адресу школи, вчителів!

Тепло та з великою повагою пригадали свою школу та вчителів і випускники 1981 року.

Раді зустрічі були і випускники 1986 року. Увага знову була звернена до директора школи Кулава Г.С., яка спитала випускників чому саме їх вона хоче привітати особисто. Кулава Н.М. випускниця цього року, яка вже 25 років працює в нашій школі вчителем початкових класів, здогадалася чому та тому, що саме з цим випуском Ганна Савелівна запровадила в Утконосівській школі традицію зустрічі  з випускниками минулих літ.

Випускники 1996 року були приємно здивовані, а саме Смокін Олександр, коли почули пісню  «Гранитныйкамушек» у виконанні  учнів 11 класу Арнаут Михайла та МихайМіхаєли. Ця пісня повернула їх роки першої любові, перших справжніх почуттів.

15 років живуть надією, що станеться диво і зновувикличуть до дошки  і випускники 2001року. Лише приємні , щасливі спогади про школу, дитинство, перших вчителів охопили  і випускників 2006та 2011року.

В цьому навчальному році школу закінчують 24 учня. Щирі слова подяки  від своїх учнів були звернені  до класного керівника 11 класу Попеску М.І. Пролунала пісня, завершився вечір, але ще багато часу не могли попрощатися один з однім  колишні однокласники.

Шануйтеся друзі на довгім віку,

Прощайтесь в надії зустрітися знову.

І хай, як сьогодні, завжди вам щастить,

На добру і щиру розмову.

 

 

Педагог – організаторУтконосівської ЗОШ     Михайлова М.І.

Подивитись всі фото:https://cloud.mail.ru/public/JBJP/YYNG7rUkC

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 962 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz