П`ятниця, 29 Бер 2024, 8:23 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Місячник бібліотек завершився в Озернянській школі
6:17 PM
Місячник бібліотек завершився в Озернянській школі

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек  під гаслом «Бібліотека Нової української школи-простір для освітніх можливостей кожного учня» завершився в Озернянській школі

 

Протягом місяця проводилась Благодійна акція «Книжка в подарунок бібліотеці» Славні українці славляться своєю давньою традицією меценатства. Шкільна бібліотека продовжує отримувати книжкові дарунки від своїх благодійників.

Також пройшли такі заходи:

  • захід «Моя Батьківщина-Україна» для учнів 7-8 кл. Мета заходу: прищепити любов дітям до рідної землі, виховувати почуття національної свідомості, гідності, любові до Батьківщини.
  • конкурс малюнків між учнями 4-5 класів на тему: «Я і моя улюблена книжка». Народна мудрість говорить - «У того багато друзів,у кого друг-книжка» «Книжка – найкращий дар дружби». Книга це друг і порадник. В ній велика сила,в неї вкладено працю й мудрість багатьох людей. Вона міцно та надійно увійшла до нашого життя,стала світочем знань,скарбницею народного досвіду, вірним порадником. Без неї неможливо уявити життя сучасної людини.
  • Посвята в читачі для учнів 2-х класів «Цей дивний світ-бібліотека». Мета заходу: Розширювати читацький світогляд,уявлення учнів про значення книг у житті людини. Сприяти розвитку допитливості, інтересу до книжок. Виховувати любов та бережливе ставлення до книжок,прагнення до знань.
  • Презентація книги Н.ГІБУ «Сонеты Дуная» для учнів 9-11 кл. Мета заходу: виховання патріотизму та поваги до народних звичаїв, традицій,духовних і культурних цінностей усіх націй і народів,які живуть у Бессарабії.

Наш земляк Н. ГІБУ, відомий радянський - молдавський кінорежисер, представив свою першу фундаментальну літературну роботу. Її назва символічно «Сонеты ДУНАЯ» видання написано в жанрі енциклопедії про видатних жителів Буджака.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 265 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz