Четвер, 25 Кві 2024, 11:31 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Місячник «Увага! Діти - на дорозі!» закінчився в Комишівській школі
10:40 AM
Місячник «Увага! Діти - на дорозі!» закінчився в Комишівській школі

 З метою підвищення інформованості учасників навчально-виховного процесу про негативн  інаслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму протягом вересня в загальноосвітніх закладах району проводився Всеукраїнський місячник «Увага! Діти - на дорозі!».

Основна ідея місячника – максимальне запобігання профілактичних заходів з попередження дорожньо-транспортного травматизму, визначила мету заходу:

  • ознайомлення та продовження вивчення Правил дорожнього руху;
  • узагальнення та поширення досвіду з профілактики дитячого травматизму на дорогах;
  • вплив на усвідомлення дітьми необхідності дотримання Правил дорожнього руху;
  • виховання дисциплінованості та уваги.

11 вересня під керівництвом педагога – організатора Пуйческу Н.В. та вчителя основ здоровя Петренко Т.П. між п’ятикласниками була проведено гра - вікторина «Дотримуйтесь правил дорожнього руху!» .

З 03 по 23 вересня під керівництвом педагога-організатора Пуйческу Н.В. було організовано конкурс малюнків «Увага! Діти – на дорозі!» між учнями 1-6 класів,найбільш активнішими були учні 4-Б , 3-А та 5-А класах, а для учнів 7-11 було організовано конкурс на найкращий знак дорожнього руху і найкрасивіший, найяскравішими були знаки зроблені учнями 8-А та 9-А класів.

Виставка в шкільній бібліотеці «Пішохід і дорога » була організована під керівництвом бібліотекаря школи Чаленко Д.О.

В 5-Б класі під керівництвом вчителя основ здоров’я Петренко Т.П. було проведено урок- гра “Правила поведінки під час переходу вулиці».Учнями 5-6 класів та членами учнівського самоврядування «БАШТІНА»для учнів 1-4 класів було організовано шкільне свято «Юні інспектори дорожнього руху» під керівництвом педагога-організатора Пуйческу Н.В.

Згідно з умовами місячникакласними керівниками були проведені різноманітні заходи:

- вікторини,бесіди,виховні години за темами: «Дорога любить чемних, уважних й обережних», «Ми зразкові пішоходи» (1-2 класи), «Світлофор – мій вірний товариш», «Подорож до країни Дорожніх знаків» (3 клас), «Безпечний шлях до школи» (4 клас), «Наше селище» (5 клас), «Кращий регулювальник», «Азбука безпеки на дорозі» (6 клас), «Мова вулиці» ( 7 клас), «Чи вміємо ми ходити і їздити!» (8 клас), «Вілосипедист на дорозі» ( 9клас), « Про затвердження правил дорожньогоруху» (10-11 класи);

Класними керівниками були проведені інструктажі по безпечному способу життя з обов’язковим занесенням у класний журнал та журнал інструктажів з безпеки життєдіяльності.

 

Педагог –організатор Пуйческу Н.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 553 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz