П`ятниця, 19 Кві 2024, 5:08 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Вересень » 23 » Міжнародний день миру в Озернянській школі
1:46 PM
Міжнародний день миру в Озернянській школі

Хай буде мир в усьому світі!

 

Голубко біла, ти лети у світ,

Хай буде мир у небі голубому.

Бо голуб миру, кажуть з давніх літ,

Приносить радість родові людському!

 

Щороку 21 вересня у всьому світі люди відзначають Міжнародний день миру. В Озернянській школі на передодні цього свята вчителі разом з учнями об’єдналися щоб нагадати всім про значення миру на всій землі та вшанувати пам'ять жертв непорозумінь, а також заявити про власну готовність присвятити себе втіленню в життя мрії людства на мир.

20 вересня для учнів 7 класів педагогом-організатором Севастіян А.П. була проведена інформаційна година де познайомилися з історією виникнення свята, а також розповіли самі , що знали про цей день. Після інформаційної години учні спробували, за допомогою відео на телефонах, своїми руками зробити символ цього свята – голуба, якого понесли додому своїм батькам. Учні 5 класу під час виховної години на тему « Мир на землі – спокій в родині» разом з класним керівником Таран К.Т. підготували вірші на тему «Мир на Землі» та згадали про українських солдатів – героїв, захисників нашої держави. Учні 10 класу написали листи учасникам АТО, в яких дякують за мужність і відвагу, бажають повернутися до своїх рідних здоровими, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, також провели круглий стіл де розв’язували подані конфліктні ситуації, спробували вирішувати їх через знаходження компромісів та враховувати інтереси і бажання обох сторін.

Традиційним для учнів початкової школи є конкурс малюнків до Дня Миру. Разом з класоводами діти зобразили на асфальті своє бачення Миру на Землі. Кожен клас відтворив за допомогою крейди прохання жити в мирі, дружити, поважати один одного , бо всі ми мріємо про мир не кров’ю, а дружбою й любов’ю.

Цей день надав можливість привернути увагу дітей та дорослих до питань важливості миру, свободи, добра і поваги, бо у сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 284 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz