Вівторок, 23 Кві 2024, 9:29 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 23 » Міжнародний день водно – болотних угідь в Комишівській ЗОШ
10:36 AM
Міжнародний день водно – болотних угідь в Комишівській ЗОШ

Зупинись, постривай і послухай, як кричить природа.

Ти не знищуй, не каліч дорогі простори.

  Людино! Розумна людино, з радістю й журбою

  Ти зумій це зберегти, рідне все до болю!

 

Водно-болотні угіддя відносяться до найбільш продуктивних, але в той час і вразливих екосистем планети. Вони є місцями біологічного різноманіття, джерелами води та первинної продуктивності, від яких залежить існування великої кількості видів рослин і тварин.

  16 лютого  в  Комишівській ЗОШ   проводились різні заходи,  спрямовані на збереження водно – болотних угідь на планеті, покликані привернути увагу громадськості на виняткову важливість і цінність водно-болотної екосистеми для забезпечення сталого розвитку нашої планети. Організована виставка літератури на екологічну тему бібліотекарем Чаленко Д.О.. В 6-х класів  було переглянуто відео  «Бережіть природу, бо без неї немає життя», а учнями  7-х  класів   переглянуто відеосюжет «Краса дельти Дунаю», під час якого учні були ознайомлені з різноманіттям флори і фауни біосферного заповідника.

  Вже традиційним стало проведення в нашій школі конференції до Міжнародного Дня водно-болотних угідь під керівництвом вчителя біології Гельман В.М. та педагога – організатора Пуйческу Н.В. Юні екологи  з 5-10 класів представили цікаву  інформацію про представників водно - болотних угідь нашої місцевості. Діти з цікавістю брали участь у обговоренні питань з даної теми. Пізнавальною була розповідь Гельман В.М., вчителя біології, про рослинність прибережних та заболочених території нашої місцевості.

  На завершення хочеться додати: людина – це частина природи. І саме природі ми зобов’язані своїм існуванням, своєю досконалістю, своєю могутністю.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 463 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz