П`ятниця, 26 Кві 2024, 4:21 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 10 » Музично-літературна композиція "Слава Шевченка не вмре, не поляже…!" в Муравлівській ЗОШ
2:50 PM
Музично-літературна композиція "Слава Шевченка не вмре, не поляже…!" в Муравлівській ЗОШ

  З метою  усвідомлення  учнями  феномену  Великого Кобзаря, актуальності його  творчості,  пробудження  національної  самосвідомості,  патріотичного  виховання  і  розвитку почуття гордості за  свій  народ,  Батьківщину;  виховання  у  молодого  покоління  поваги до мови та традицій свого  народу    в  рамках  відзначення   в  2014 році  200 – річчя  від  дня  народження  Тараса Григоровича  Шевченка  в Муравлівській школі пройшла літературно-музична композиція «Слава Шевченка не вмре, не поляже…!», присвячена Великому Кобзареві.

В цьому заході приймали участь учні початкової , середньої , старшої школи, працівники Будинку Культури с.Муравлівка, вчителі-філологи. Вчителям та учням була надана інформація про життя Тараса Шевченка, про Шевченка, як художника, а також прозвучали пісні на слова Тараса Шевченка у виконанні тріо «Сузір*я»: «Не тополю високую», «Утоптала стежечку»(Єлькіна Олена, Тантана Аліме, Гаврилова Лариса: Будинок Культури с.Муравлівка), також прозвучала пісня у виконанні учнів 5 класу: «Садок вишневий коло хати» (керівник: витель музики Коневець В.В.). Підготували діти й виразне читання творів Великого Кобзаря (Тимофєєв Данило-учень 5 класу «Мені тринадцятий минало», Зозулінна Ганна-учениця 7 класу «І золотої, й дорогої…», Телішкан Вікторія-учениця 9 класу «Дума», Бесараб Віра-учениця 11 класу «Думка»). В ролі ведучих були вчителі української мови та літератури Дмитрієва Л.І., Тимофєєва С.І., а також учениці 11 класу Бесараб Віра, та Дмитрієва Юля. А закінчилось свято піснею «Молитва за Україну» (тріо «Сузір*я)

   Отож, життя та творчість Тараса Шевченка є благодатним матеріалом для виховання справжніх громадян незалежної держави не тільки на уроках, а й у позакласних заходах.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 808 | Додав: taljig | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz