П`ятниця, 19 Кві 2024, 3:23 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 5 » На базі Багатянської школи відбулося районне методичне об’єднання вчителів біології
3:11 PM
На базі Багатянської школи відбулося районне методичне об’єднання вчителів біології

5 жовтня на базі Багатянської ЗОШ було проведено районне методичне об’єднання вчителів біології на тему «Методичні аспекти формування компетентностей учнів на уроках біології за новими Державними стандартами». Своїми творчими наробками поділилася Бєлоусова М.М, вчитель біології вищої категорії, вчитель методист Багатянської ЗОШ, провівши відкритий урок в 9-Б класі.

Тема актуальна через те, що у найближчій перспективі затребуваними на ринку праці будуть фахівці, які вміють учитися протягом життя, критично мислити, ставити цілі та досягати їх, працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі. Формувати компетентного учня потрібно на кожному уроці, в тому числі і біології.

Семінар розпочала методист РМК Ніколаїця О. Д., яка представила присутнім план роботи та завдання семінару. Вчителі району мали можливість відвідати відкритий урок вчителя біології Бєлоусової М.М.. Урок сприяв активізації пізнавальної діяльності учнів і був проведений на високому методичному рівні, з дотриманням сучасних вимог, сприяв активізації пізнавальної діяльності учнів.

На ньому були використані різні форми і методи роботи, що зацікавили учнів і спонукали їх до активної діяльності. Екскурс в історію відкриття структури ДНК мотивував девятикласників до більш поглибленого вивчення матеріалу. Учасниками семінару було відзначено, що незважаючи на складність теми, матеріал вчителем був викладений в доступній формі, що сприяло його засвоєнню учнями.

В рамках методичного об’єднання поділилися своїм досвідом щодо викладання біології в 9-х класах вчителі району Ніколова В.П.(вчитель Новонекрасівської ЗОШ ),Фаніна Т.О. (Каланчацька ЗОШ), Смірнова Н.Г. (Кам’янський НВК), Каражекова М.П. (Кирничанська ЗОШ),Дараган Г.Ф. (Кислицька ЗОШ). Підвела підсумки семінару методист РМК Ніколаїця О.Д. та відзначила, що урок вчителя біології Бєлоусової М.М. був насиченим, змістовним, методично правильно побудованим.

Учасники семінару отримали багато корисної та цікавої інформації,яку зможуть використовувати на своїх уроках.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 538 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz