Четвер, 25 Кві 2024, 5:59 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 14 » На базі Ларжанського НВК відбувся обласний семінар директорів позашкільних навчальних закладів
4:24 PM
На базі Ларжанського НВК відбувся обласний семінар директорів позашкільних навчальних закладів

З 08-10.11.2017 г. Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання був проведений семінар директорів позашкільнихнавчальних закладів області за темою: «Форми національно-патріотичного виховання у навчальних закладахвідповідно до Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді». В роботі семінару прийняли участь директор ООГЦПОВ Макосій Д.І. та Проданова О.В., заступник директора, директори позашкільних закладів області, вчителі та керівники гуртків району. 08-09 листопада учасники семінару працювали на базі позашкільних закладів та загальноосвітньої школи № 10 м. Ізмаїл.

10.11.2017 року семінар продовжив свою роботу на базі Ларжанського НВК.

З вітальним словом до учасників семінару звернулась Т.Г.Якименко – начальник відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації. Азман М.Д., директор Центру дитячої та юнацької творчості Ізмаїльського району, презентувала роботу Центру у напрямку національно-патріотичного виховання, розповіла про досягнення учнів району.

Під час семінару були проведені екскурсії до етнографічної та історико-краєзнавчої кімнат. Зі своїми презентаціями по темі виступили Рудакова С.А., директор Ларжанського НВК та Дмитрієва І.А., заступник директора з навчально-виховної роботи Ларжанського НВК.

Цікавою була зустріч з Мішуліним І.Н., отаманом Українського реєстрового козацтва села Нова Некрасівка, Шевченком Д.С., отаманом Українського реєстрового козацтва м. Ізмаїл,командиром Бесарабського полку УРК та Татариновим І.Є., викладачем ІГГУ.

Яскравим був парад національних культур Бесарабії стежками дендропарку Ларжанського НВК, який прикрасили своїми виступами учні та вчителі Ларжанського НВК, Каланчацької, Новонекрасівської та Озернянської ЗОШ.

Був проведений також корисний майстер-клас «Національні обереги»,під час якого учасники семінару виготовляли ляльки-мотанки, які залишились їм на згадку. (Гудкова Т.А., керівник гуртка ЦДЮТ «Іграшка-сувенір» на базі Ларжанського НВК)

Учасники семінару з радістю обмінювались власним досвідом роботи. Цей день був наповнений теплом, гарним настроєм та подарував усім тільки позитивні емоції.

Відділ освіти висловлює подяку колективу Ларжанського НВК та ЦДЮТ за підготовку семінару.

Більше фото можна переглянути за посиланням: https://photos.app.goo.gl/D3AFPwMoYtRB1uNf2

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 781 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz