П`ятниця, 26 Кві 2024, 8:50 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 20 » На профорієнтаційному семінарі в Ізмаїльському центрі зайнятості побували випускники Озернянської школи
2:54 PM
На профорієнтаційному семінарі в Ізмаїльському центрі зайнятості побували випускники Озернянської школи

Знайди роботу, яка тобі до душі,

і твій виграш буде становити

п’ять днів на тиждень.

Джексон Браун

Споконвіку кожна людина повинна мати свою професію – це стало настільки звичним для суспільства, що люди перестали надавати вибору професії гідну роль. Але ж насправді це є дуже важливим кроком, від якого залежить усе подальше життя. Скільки стресів, стільки недоробленої праці, а скільки людей працюють невідповідно до отриманої освіти і все це через неправильний вибір, який був зроблений ще на початку самостійного життя. Тисячі школярів не можуть обрати собі професію до сподоби аж до закінчення школи в результаті вони їдуть або у найближчі заклади або найдешевші, тим самим програмуючи собі невдале життя.

В останній час цим питанням дуже активно займаються вчителі та шкільні психологи. Перед ними постало завдання: знайти та розкрити професійні здібності дітей та наштовхнути їх на правильний вибір.

Це питання не проігнорували і в Озерняській ЗОШ Ізмаїльського району. Тому 15 грудня 2017 року для учнів 9-х та 11-х класів було організовано профорієнтаційний семінар у Ізмаїльському центрі зайнятості де вони отримали належну консультацію щодо вибору професії та подальше навчання. Семінар провели начальник відділу активной підтримки безробітних Таран Ірина Ігорівна, ведучий спеціалист відділу активной підтримки безробітних Пальжок Людмила Валеріївна та методист соціально-психологічної служби відділу освіти Руснак Інна Володимірівна які продемонстрували роботу сайта центра та усіма видами його послуг на тему «Професійна самосвідомість основна риса професіоналізму». Учні отримали корисну для себе інформацію про різні професії, зміст трудової діяльності в галузі кожної з них, про вимоги які ці професії висувають до людини, а також про те, де ними можна оволодіти. Завдяки такій допомозі учні виявляють свої індивідуальні схильності та психофізіологічні можливості, розвивають вміння спідставляти їх з вимогами тієї професії до якої вони мають інтерес і нахили щоб прийняти правильне рішення про свою придатність до професійної діяльності в обраній галузі праці..

Але важливо щоб ви памятали скільки б вам не було років ніколи не пізно змінити своє життя на краще. Кожен має свій талант і ніхто не має право перешкоджувати його розвитку.

Практичний психолог Гергі А.М.

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 485 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz